Reportatge

Clients de CaixaBank relaten la seva experiència com a jugadors del FC Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

Josep, Jordi i Joan són tres dels grans protagonistes del projecte ‘Busquem Titulars’, iniciativa impulsada per CaixaBank que ha permès a 44 persones disputar un partit al Camp Nou en les mateixes condicions que els jugadors del primer equip blaugrana.

Ells, com la resta de participants, són afeccionats del Barça, titulars de la targeta “Visa Barça” emesa per CaixaBank i han guanyat un sorteig organitzat per l’entitat financera.

Procedeixen de diferents comunitats autònomes, majoritàriament de Catalunya, però també de Balears, Castella-la Manxa, Galícia, Madrid i Extremadura, i han gaudit d’una experiència que qualifiquen d’única.

“Era un somni i s’ha fet realitat”

“Era un somni i s’ha fet realitat. Jo tenia dos somnis a la meva vida: fer-me una fotografia amb en Johan Cruyff i jugar un partit al Camp Nou. Ara ja puc dir que he complert els dos somnis”, afirmava pletòric Jordi Reventer, un dels clients afortunats.

Els 44 jugadors van ser citats a mitja tarda a les instal·lacions del Camp Nou per anar als vestuaris i vestir-se amb el nou equipament de la temporada 2017/2018.

“És molt emocionant tot el procés. Trepitjar l’herba, utilitzar els vestuaris del Camp Nou, saltar al camp... És una emoció màxima”, resumia Josep Borrell, que també va participar en el partit.

Un altre dels participants, Joan Melich, apel·lava al mateix sentiment: “L’experiència és molt divertida. Em va agradar perquè t’adones que el camp impressiona. El túnel dels vestuaris, la capella amb La Moreneta, la magnitud del camp... Si ets un jugador de la casa, el Camp Nou et dona una gran sensació de responsabilitat”.

El camp es fa molt llarg

Es van cuidar tots els detalls i un equip d’entrenadors va dirigir la xerrada tècnica prèvia a la sortida dels jugadors al camp. Després de les instruccions bàsiques, els jugadors van escalfar i van procedir a jugar el partit. “Vam proposar al míster fer un 4-4-2 per protegir la porteria i evitar espais. Finalment vam empatar a un marcant en l’única ocasió que vam tenir”, detallava en Joan.

El curt marcador va ser el reflex de com es va fer de gran el camp als 44 “titulars” de CaixaBank, que es van esforçar al màxim. “Amb la pilota als peus, el camp es fa molt llarg”, apuntava en Josep.

Aquesta afirmació la matisava en Jordi afirmant que “és gran, però no tant. Impressiona més l’aspecte de la grada i la seva magnitud, des d’on 100.000 persones poden veure tots els teus moviments”.

Després del partit, els jugadors van passar novament pels vestuaris per canviar-se i gaudir d’una exclusiva visita al museu i un sopar amb els seus acompanyants a la tribuna presidencial del Camp Nou. “Sense cap dubte, ha estat una experiència perfecta que empreses com CaixaBank organitzen i ofereixen atencions especials als seus clients fent palesa la seva importància més enllà dels números”, conclou en Jordi.

 

NOTÍCIES RELACIONADES