Nota de premsa

Chakray Consulting tria Sevilla per a la seva primera seu a Espanya

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina de Chakray a Torre Sevilla.

• La multinacional tecnològica compta amb seu al Regne Unit i Mèxic i ofereix serveis d’alta consultoria IT a nivell mundial.

• Amb la instal•lació de Chakray ja són 13 les empreses amb oficines a la Torre Sevilla.

La Torre Sevilla acull des d'abril la multinacional tecnològica Chakray, amb seus a Warwickshire (Regne Unit) i Mèxic DF, i àmplia presència a Europa, Àsia i Amèrica.

Aquesta consultora tecnològica, que opera al Regne Unit, Mèxic, Canadà i Espanya, compta amb un equip altament qualificat a la plataforma de codi obert WSO2, de la qual són Premier Partners. Chakray està especialitzada en la implantació de plataformes de programari de codi obert i ha desenvolupat projectes de consultoria a líders de diferents sectors com l’administració pública, automoció, banca, utilities, educació, turisme, telecomunicacions i salut.

Per a tot l'equip de Ckakray, la instal·lació a la Torre Sevilla suposa una aposta per la ciutat andalusa com un clúster TIC que cada dia es va reforçant.

La companyia s'ha instal·lat a la planta 4 del gratacel, on ja es troben altres empreses del sector tecnològic com el grup Activi Business & Technology, consultora tecnològica i partner de Microsoft, i Optima T, líder mundial en software de jocs i apostes online.

Amb la instal·lació de Chakray Consulting ja són 13 les empreses que han instal·lat la seva seu a la Torre Sevilla: Puerto Triana, Sumasa, Building Center, CaixaBank Consumer Finance i el Servei Intouch de CaixaBank, -totes elles filials de CaixaBank- ocupen la primera planta; CaixaBank-Serveis Bancaris, situada a la segona planta; Active Business & Technology, AENOR, Chakray Consulting i Optima TM, ubicades a la planta quatre; Orange Espanya, que ocupa la planta cinquena; Ayesa, que ocupa les plantes 8, 9, 10 i 11; i Deloitte a les plantes 12 i 13 del gratacel.

A aquestes companyies s'unirà pròximament la multinacional tecnològica Everis la instal·lació de la qual a les plantes 6 i 7 del gratacel està prevista per a la segona quinzena d'aquest mes de juliol.

Amb l'arribada d'aquests nous inquilins i les reserves, les 15 plantes inferiors de la Torre Sevilla han quedat cobertes, completant la primera fase de comercialització. Així, avui dia, només queden tres plantes d'oficines lliures, la qual cosa reflecteix el bon ritme d'incorporació d'inquilins i l'atractiu de la Torre Sevilla com a nou espai prèmium d'oficines a la ciutat.

En conjunt, la Torre Sevilla ha aconseguit un nivell d'ocupació del 91,8%, ja que de les 37 plantes amb què compta l'edifici, 34 ja tenen destinació: a les 15 plantes d'oficines se sumen les 19 plantes d'ús hoteler que ocuparà l'hotel Eurostars Torre Sevilla que explotarà el Grupo Hotusa a la part superior del gratacel (de la 19 a la 37).

Sobre Chakray

Chakray Consulting és una empresa especialista en serveis d'arquitectura, consultoria i formació de Sistemes d'Informació Crítics. Chakray desenvolupa projectes d’Open Source d'alt nivell amb el Software més innovador de WSO2, de qui és Premier Partner, i compta amb un únic objectiu: fer que la tecnologia de les empreses sigui la millor.

Sobre la Torre Sevilla

Amb 180,5 metres d'altura, la Torre Sevilla és l'edifici més alt d'Andalusia. La torre alberga oficines i actualment està en marxa l'adequació de les plantes superiors per a albergar l'Hotel Eurostars Torre Sevilla. La Torre Sevilla va ser dissenyada pel reconegut arquitecte César Pelli, autor d'edificis tan emblemàtics com les Torres Petronas de Kuala Lumpur.

Facilitar la generació de sinergies i la possibilitat de compartir coneixements i projectes que redundin en la dinamització empresarial andalusa està molt present en la vocació de l'edifici. En aquest sentit, juga també un paper important la proximitat del Parc Científic i Tecnològic, situat a la mateixa Isla de la Cartuja. www.torre-sevilla.com | @SevillaTorre

 

NOTÍCIES RELACIONADES