Nota de premsa

Cartagena viu una espectacular jornada del Plaza 3x3 CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Partit en joc del Plaza 3x3 CaixaBank 2019

• Més de 300 participants han gaudit aquest dissabte de la sisena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 a l'emblemàtica Plaça de l'Ajuntament de Cartagena. Tota una festa del bàsquet al carrer a la qual han assistit al voltant de 3.000 persones i que ha comptat amb la presència de la vicealcaldessa de Cartagena, Noelia Arroyo; el regidor d'Esports, Diego Ortega; el president de la Federació Murciana de Bàsquet, Juan Carlos Hernández; la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Cartagena, Susana Ruiz Castejón; i l'ambaixador de la Federació Espanyola de Bàsquet, Fernando Romay.

Després d'haver passat en setmanes anteriors per Àvila, Melilla, Logronyo, Pamplona i Palma, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 ha arribat aquest dissabte a Cartagena, la sisena parada del major campionat de 3x3 gratuït i a l'aire lliure d'Espanya. Amb una participació de 350 jugadors en un total de 85 equips, la jornada s'ha convertit en una multitudinària festa del bàsquet que ha fet gaudir a més de 3.000 persones, entre acompanyants i públic en general.

Les ja familiars pistes de CaixaBank i Universo Mujer han acollit 160 partits entre les 10 del matí i les 18 hores, hora a la qual s'ha posat el fermall final amb el lliurament dels premis als guanyadors. Un esdeveniment que ha estat amenitzat per l'Ambaixador de la Federació Espanyola de Bàsquet, Fernando Romay, i en el qual s'han dut a terme concursos, sortejos i un petit clínic en els quals han participat nombrosos nens i nenes.

Aquesta sisena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, organitzat per la Federació Espanyola de Bàsquet, ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cartagena, la Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia i un equip de més de 20 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank. A l'esdeveniment també han assistit la vicealcaldessa de Cartagena, Noelia Arroyo; el regidor d'Esports, Diego Ortega; el president de la Federació Murciana de Bàsquet, Juan Carlos Hernández i la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Cartagena, Susana Ruiz Castejón.

Noelia Arroyo: “És la primera vegada, però no l'única”

La vicealcaldessa de Cartagena, Noelia Arroyo, ha agraït que el Plaza 3x3 de CaixaBank 2019 hagi arribat a Cartagena i s'ha compromès al fet que ”aquesta és la primera vegada, però no l'única que puguem gaudir d'aquest esdeveniment a la nostra ciutat. El Plaza 3x3 CaixaBank repetirà a Cartagena perquè és on hi ha més afició i millors jugadors de bàsquet”.

Diego Ortega: “El bàsquet a Cartagena gaudeix de bona salut”

El regidor d'Esports de Cartagena, Diego Ortega, ha assegurat que “el bàsquet està creixent molt a Cartagena, tant en nombre d'esportistes com en clubs i el nostre objectiu és que continuï creixent i arribar a tenir un equip en LEB Or en els pròxims anys”.

Juan Carlos Hernández. “El nostre objectiu és que el bàsquet continuï creixent a Cartagena”

El president de la Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia, Juan Carlos Hernández, ha assenyalat la importància d'haver portat el Plaza 3x3 CaixaBank per “complir el nostre objectiu, que el bàsquet continuï creixent en tota la regió de Múrcia amb l'impuls d'iniciatives com aquesta”.

Susana Ruíz Castejón: “CaixaBank aposta, novament, per la Regió de Múrcia com a lloc estratègic per desenvolupar iniciatives capdavanteres”

Susana Ruiz, exjugadora de bàsquet i directora de l'Àrea de Negoci de CaixaBank a Cartagena, ha destacat “la consolidació del torneig a la Regió de Múrcia, que aquest any organitza, per cinquè any consecutiu, una parada perquè els amants del bàsquet puguin gaudir del major campionat 3x3 gratuït i a l'aire lliure d'Espanya”. En paraules de la representant de l'entitat: “Això demostra la importància estratègica de la Regió de Múrcia per a CaixaBank, que organitza i desenvolupa iniciatives capdavanteres per a continuar amb la seva labor de vinculació amb el territori i proximitat amb el client”.

Fernando Romay: “Això està fet per a vosaltres, perquè gaudiu”

L'Ambaixador FEB, Fernando Romay, ha agraït que el Plaza 3X3 CaixaBank hagi aterrat per primera vegada a Cartagena i ha desitjat que torni durant molts anys més: “Per aconseguir-ho tenim a la Federació Espanyola de Bàsquet i a la Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia, que té molta iniciativa perquè això continuï creixent. Això està fet per a vosaltres, perquè gaudiu d'una jornada de bàsquet al carrer, amb jocs i sortejos. Gràcies també a CaixaBank per fer que el bàsquet sigui una mica més que una competició, que sigui també una festa. I que no només siguin equips, sinó que també siguin persones”.

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats. Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Murcia i Almeria- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació.

El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dóna nom al circuit, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat propera amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat al territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES