Nota de premsa

CaixaBank Wealth assoleix els 16.870 milions d'euros gestionats en assessorament independent

Amb un creixement del 56% el 2021 després d'elevar en 6.000 milions el patrimoni

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
La seu de CaixaBank a Barcelona.

• Amb aquestes xifres, CaixaBank Wealth continua sent la proposta d'assessorament independent amb més patrimoni gestionat a Espanya.

• A tancament del 2021, s'assoleixen els 2000 clients wealth amb contracte d'assessorament independent signat, creixent en més de 600 grups familiars en l'any.

• El 2022 s'incorporen 12 nous professionals a l'equip, fins a conformar una plantilla de 80 gestors a tot Espanya, per poder mantenir un servei de màxima qualitat, amb una cartera màxima de 35 clients.

• Aquest model compta amb la màxima transparència en costos mitjançant el cobrament explícit pel servei d'assessorament i processos que assegurin les millors alternatives del mercat.

• CaixaBank Wealth ofereix una gamma extensa de serveis exclusius: financers, com la gestió discrecional personalitzada de carteres o l'assessorament patrimonial, i no financers com l'assessorament en art i la filantropia, entre d'altres.

CaixaBank Wealth, el servei d'assessorament independent de CaixaBank per a clients de Banca Privada, ha assolit els 16.870 milions d'euros sota gestió, després d'un creixement de més de 6.000 milions d'euros durant el 2021, fet que suposa un increment del 56% en l'any.

Amb aquestes xifres, CaixaBank Wealth es consolida com la proposta d'assessorament independent amb la més gran posició de patrimoni gestionat a Espanya.

“Estem molt satisfets de les xifres assolides, que reflecteixen la confiança dels nostres clients en el model d'assessorament independent CaixaBank, una de les grans apostes en l'àmbit de la banca privada. Estem segurs que aquest model d'assessorament seguirà comptant amb un gran potencial de creixement, entre altres qüestions gràcies a l'absoluta transparència en costos per al client”, afirma Víctor Allende, director de Banca Privada de CaixaBank.

CaixaBank Wealth, llançat fa més de tres anys, va ser el servei d'assessorament independent pioner en la banca espanyola. Amb l'objectiu de mantenir un servei de màxima qualitat, actualment, compta amb un equip de 80 gestors i unes carteres amb un màxim de 35 clients per gestor. A més, l'àrea es complementa amb els serveis de més de 20 especialistes Wealth dedicats en exclusiva a donar suport directe als clients que requereixen assessorament específic en determinats àmbits, com el fiscal, els actius alternatius, la gestió de carteres personalitzades, la filantropia, l'art o temes immobiliaris, entre d'altres.

A tancament del 2021, CaixaBank Wealth va assolir els 2.000 clients amb contracte d'assessorament independent signat, creixent en més de 600 grups familiars en l'any.

L'estratègia d'inversió que es desenvolupa a CaixaBank Wealth s'adapta en cada moment a les necessitats dels clients, als seus objectius de rendibilitat, risc, termini i liquiditat.

Basada en la regulació MIFID II, aquesta unitat especialitzada en gestió de patrimoni està integrada per gestors amb una àmplia experiència i un coneixement profund del mercat en tots els seus àmbits. El gestor Wealth, juntament amb l'equip d'especialistes dels diferents actius, és l'encarregat de dissenyar l'estratègia d'inversió, maximitzant l'eficiència, tant des del punt de vista del binomi rendibilitat-risc, com el dels costos associats a la gestió de la cartera. I tot això en el marc d'un contracte d'assessorament independent, que garanteixi l'alineament total d'interessos amb el client i la impossibilitat de cobrar incentius per part de l'entitat.

Aquest model, que compta amb la màxima transparència en costos mitjançant el cobrament explícit pel servei d'assessorament i processos que assegurin les millors alternatives del mercat, posa a disposició del client la gamma més extensa de productes i serveis, amb accés a productes de gestió passiva, actius il·líquids, classes sense comissió de comercialització en els diferents instruments financers i gestió discrecional personalitzada de carteres. També ofereix altres serveis exclusius, com l'assessorament patrimonial, l'assessorament en art i filantropia.

CaixaBank Wealth, el responsable del qual és Iker Berasategui des del setembre del 2019, depèn directament de l'àrea de banca privada, dirigida per Víctor Allende. Amb aquest model d'assessorament independent s'està consolidant com l'assessor global patrimonial dels clients d'aquest negoci.

CaixaBank Banca Privada

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client, des del qual demanda un servei d'assessorament global, fins al que opera a iniciativa pròpia en la gestió del seu patrimoni a través d'una plataforma amb capacitats globals d'inversió en valors, fons i altres productes de gestió.

El model de Banca Privada de CaixaBank està conformat per un equip de prop de 1.000 professionals especialitzats i té 73 centres específics distribuïts per tot el territori.

Després de la fusió amb Bankia, CaixaBank Banca Privada compta amb 128.000 clients i 123.000 milions d'euros d'actius sota gestió.

El negoci de Banca Privada centra la seva estratègia en l'alta qualificació, compromís i talent dels gestors de l'entitat, i en els últims avenços tecnològics, amb l'objectiu d'oferir la millor experiència de client en qualsevol moment i lloc.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES