Nota de premsa

CaixaBank tria Dubai per a la tercera edició del programa internacional de debats "Diversity Talks"

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
D'esquerra a dreta: John Lee, responsable regional de Talent, Diversitat i Inclusió de HSBC; Maya Khelladi, directora de l'oficina de representació de CaixaBank als Emirats Àrabs Units; María Victoria Matia, directora executiva de Banca Internacional de CaixaBank; Abdulaziz Almoosa, responsable de Selecció de Personal d'Abu Dhabi Commercial Bank; Izabella Szadkowska, executiva d'Al Tamimi & Company; Kathryn Wightman-Beaven, directora de Sostenibilitat Global de DP World, y Pradeep Bhargava, director de l'oficina de representació de CaixaBank a la Índia.

• Directius d'institucions i empreses dels Emirats Àrabs Units debaten sobre la importància de la diversitat en els negocis, que és clau per a la innovació i el creixement.

• "Les empreses que promouen i implementen un entorn de treball inclusiu i divers tendeixen a ser més innovadores i a créixer més ràpid", segons han coincidit en la trobada.

• Per impulsar la diversitat a través de la xarxa de banca internacional, CaixaBank compta amb un equip especialitzat que coordina projectes transversals per a tota l'organització amb múltiples dimensions.

Les empreses que promouen i implementen un entorn de treball inclusiu i divers tendeixen a ser més innovadores i a créixer més ràpid, superant a la competència. Aquesta és una de les conclusions de la trobada que ha reunit a directius d'institucions i empreses dels Emirats Àrabs Units (EAU) dins del programa internacional de debats "Diversity Talks" organitzat per CaixaBank a Dubai.

CaixaBank, entitat líder en banca retail a Espanya, va llançar el seu programa "Diversity Talks" a principis d'aquest any. En aquesta tercera edició, l'esdeveniment ha reunit destacats actors de la indústria dels EAU, que han compartit les seves experiències i han debatut sobre la importància de la diversitat i com contribueix a l'èxit comercial a la regió del Golf.

La sessió ha congregat a alts executius de firmes líders dels EAU, com Kathryn Wightman-Beaven, directora de Sostenibilitat Global de DP World; Abdulaziz Almoosa, responsable de Selecció de Personal d'Abu Dhabi Commercial Bank; John Lee, responsable regional de Talent, Diversitat i Inclusió d'HSBC; i Izabella Szadkowska, executiva d'Al Tamimi & Company. El debat ha estat moderat per Maya Khelladi, directora de l'oficina de representació de CaixaBank als Emirats Àrabs Units i també ha assistit a la trobada Maria Victoria Matia, directora executiva de Banca Internacional de CaixaBank.

"El món està canviant ràpidament i ens trobem amb nous tipus de treball, noves habilitats, noves oportunitats... Hem desenvolupat DPWorld4Women, que reconeix el paper essencial de les dones en els negocis i en el futur i desenvolupa programes i iniciatives per recolzar-les", apunta Kathryn Wightman-Beaven, directora de Sostenibilitat Global de DP World.

La diversitat, element clau per a la banca internacional

"La diversitat és un element clau per a la xarxa internacional de CaixaBank, impulsa un pensament nou i innovador, que comporta millors resultats i rendiment. És confortant veure que per les empreses dels EAU és prioritari assegurar la diversitat, ja que la indústria és conscient dels beneficis socials i econòmics d'una força de treball heterogènia ", assenyala Maya Khelladi, directora de l'oficina de representació de CaixaBank als Emirats Àrabs Units.

Per impulsar la diversitat a través de la xarxa de banca internacional, CaixaBank compta amb un equip especialitzat que coordina projectes transversals per a tota l'organització amb múltiples dimensions: diversitat cultural, de gènere, funcional i generacional.

L'entitat va iniciar el seu programa "Diversity Talks" amb sessions a Turquia i Polònia, on va analitzar la diversitat i la seva contribució als negocis amb representants locals. A Turquia, l'esdeveniment es va centrar en el paper de les dones en la indústria financera turca. Per altra banda, a Polònia, en la trobada es va debatre sobre la diversitat com un aspecte clau de la gestió empresarial, amb el focus posat en el paper de les dones en els llocs directius de les empreses i institucions internacionals al país.

Per a CaixaBank, i per a la seva xarxa internacional, la diversitat és un aspecte clau del model de negoci. A través d'aquesta xarxa, l'entitat ofereix assessorament a les empreses espanyoles que emprenen projectes a l'exterior i, per a això, són tan importants els coneixements especialitzats en finances com en diversitat cultural.

Actualment, CaixaBank disposa d'una xarxa integrada per 26 sucursals operatives i oficines de representació presents en 18 països. El banc compta amb equips multiculturals de procedències diferents, que porten a terme projectes específics per assegurar la proximitat i atendre les necessitats característiques de cada territori. Així mateix, la diversitat de gènere és particularment important: el 42% dels llocs directius internacionals de CaixaBank estan ocupats per dones.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc, presidit per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.379 oficines, la major xarxa comercial de la península. L'entitat compta amb una participació del 84,5% en el banc portuguès BPI i del 9,92% en l'australià Erste Bank.

CaixaBank també proporciona serveis financers i especialitzats a empreses a través d'una àmplia gamma de solucions de banca corporativa, que inclou garanties, préstecs bilaterals, préstecs sindicats i banca transaccional.

CaixaBank ha estat escollit com a millor banc d'Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista nord-americana Global Finance i la britànica Euromoney (Best Bank in Spain 2017), entre d'altres. A més, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018. CaixaBank també està reconegut com un dels bancs més sostenibles del món, segons el Dow Jones Sustainability Index.

 

NOTÍCIES RELACIONADES