Nota de premsa

CaixaBank trasllada la seva oficina de Breña Alta a un altre local per donar millor servei als seus clients

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Inauguració de la nova oficina de CaixaBank a Breña Alta.

• El nou local és més ampli, modern i amb millors prestacions per als clients

• L'oficina està situada al centre del municipi, al carrer 30 de Mayo, número 37

CaixaBank ha inaugurat la nova ubicació de l'oficina a Breña Alta, municipi de l'est de l’illa de La Palma. L'acte ha estat presidit per la seva Directora d'Àrea de Negoci a La Palma, Laura García i va comptar amb l'assistència de més de 60 clients.

La nova oficina, situada al carrer 30 de Mayo número 37, al municipi de Breña Alta, és més àmplia, moderna i amb millors prestacions per als clients. Va obrir les seves portes fa unes setmanes amb l'objectiu de donar servei als ciutadans de Breña Alta i millorar les prestacions financeres dels habitants del municipi i les zones adjacents.

La superfície de la nova oficina és de 200 metres quadrats i compta amb 5 llocs d'atenció al client. CaixaBank també ha instal·lat dos caixers automàtics d'última generació, un en un recinte 24 hores i un altre exterior, que permeten realitzar el 99% de les operacions que es podrien efectuar des de caixa com ingressos, reintegraments, actualitzacions, transferències, pagaments o recarregues de mòbils, entre altres. El caixer disposa d'operativa contactless que permet operar amb polseres, dispositius mòbils o targetes tradicionals. L'entitat compta amb 33 caixers repartits per tota l'illa.

CaixaBank està present a l’illa de La Palma amb 18 oficines, de les quals 10 estan dirigides al sector agrari, donat el pes del sector primari en l'estructura productiva de la zona. L'ambiciosa aposta de CaixaBank per una marca agrícola pròpia, l'especialització en el negoci i la formació de la xarxa comercial han consolidat a CaixaBank com a entitat líder en el sector.

CaixaBank, líder en banca digital i innovació

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%.

El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península.

L'entitat està considerada com un dels líders en innovació en serveis financers a nivell mundial, amb 5,6 milions de clients de banca online, dels quals 4,1 milions operen a través del mòbil. Així mateix, CaixaBank és capdavanter en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la primera implantació comercial a Europa dels sistemes de pagament contactless i de pagament pel mòbil, la creació dels primers caixers contactless del món, el llançament d’imaginBank, el primer banc mòbil d'Espanya, o el desenvolupament de les primeres aplicacions d'intel·ligència artificial per a atenció al client.

El 2017, l'entitat ha rebut el premi The Banker, publicació del Grupo Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del xatbot d’imaginBank, un servei d'ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya en reconeixement a la seva aposta per la digitalització com a via per millorar la qualitat de servei als clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES