Nota de premsa

CaixaBank celebra a Tarragona una jornada sobre filantropia amb clients de banca privada

L'entitat organitza una sessió sobre “Tendències i Perspectives en la Inversió Socialment Responsable (ISR)”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jornada Filantropia Tarragona 2017

• CaixaBank ofereix un servei d'assessorament en filantropia per als seus clients de banca privada amb l'objectiu de recolzar projectes socials, científics o culturals a través de diferents vehicles d'inversió i donació.

• CaixaBank ha estat triada l’any 2017 com a millor entitat de banca privada per tercer any consecutiu per “*Euromoney”.

CaixaBank Banca Privada ha posat en marxa un servei d'assessorament en filantropia i Inversió Socialment Responsable (ISR). L'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar és la primera del sector financer espanyol en oferir una iniciativa d'assessorament en filantropia, un àrea que cada vegada genera major interès.

Per presentar el projecte, CaixaBank ha reunit a 25 clients a Tarragona interessats en la iniciativa en el marc de la jornada “Tendències i Perspectives en la Inversió Socialment Responsable (ISR)”. L'acte ha comptat amb la presència de Jaime Silos, director de desenvolupament corporatiu de Forética; Jordi Casajoana, director del departament de col·lectius de valor i filantropia de CaixaBank i Joan Ignasi Prat, director de Banca Privada de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya.

A la sessió s'ha parlat sobre el nou “Projecte de Valor Social” de CaixaBank Banca Privada, que ajuda als clients a identificar el seu propi projecte filantròpic i trobar la forma més eficient de fer-ho realitat, amb resultats concrets i mesurables. També s'han exposat les diferents possibilitats de mecenatge i d'implicació que existeixen al món de l'art, així com el desenvolupament d'un projecte en aquest àmbit tenint en compte les motivacions, objectius, recursos i resultats.

Per al desenvolupament d'aquesta iniciativa, coordinada a través d'un equip amb dedicació exclusiva, CaixaBank Banca Privada ha subscrit acords amb institucions especialitzades en els diferents àmbits d'actuació: social, científic, cultural, mediambiental, etc. 

Entre elles, destaca la col·laboració de l'Obra Social “la Caixa”, que aporta el seu coneixement en acció social, recerca científica, projectes culturals i cooperació internacional, i que ha seleccionat projectes clau d'aquests àmbits perquè els clients de banca privada de CaixaBank puguin col·laborar amb ells. També participen al “Projecte de Valor Social” de CaixaBank Banca Privada els especialistes en gestió d'inversions de CaixaBank Asset Management.

Coneixement expert, vehicles d'inversió i formació i esdeveniments

El “Projecte de Valor Social” s'ha dissenyat amb una metodologia que permet aplicar a la filantropia els mateixos criteris i principis amb els quals es regeixen la resta de les inversions patrimonials. D'aquesta manera, tot projecte filantròpic inclòs al programa ha d'incorporar la definició d'uns objectius concrets, un seguiment periòdic i un sistema de mesura de l'impacte aconseguit.

La tipologia de productes i serveis filantròpics que es posen a la disposició dels clients van des de productes d'Inversió Socialment Responsable a la col·laboració amb els projectes impulsats i gestionats per l'Obra Social “la Caixa”. Tant mateix, CaixaBank Banca Privada oferirà als seus clients accés a formació i a esdeveniments per millorar la seva formació sobre els àmbits del seu interès.

CaixaBank Banca Privada: un segment en creixement

CaixaBank Banca Privada, el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis, compte actualment amb 57.200 clients. A 30 de setembre de 2017, gestionava un total de 62.200 milions d'euros.

L'entitat ha estat reconeguda durant els darrers tres anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis i family offices, els qui identifiquen a les que consideren millors entitats de banca privada.

El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entendre l'assessorament, feta realitat per un equip compromès amb àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzat en assessorament financer. Actualment, l'equip està format per més de 550 gestors i directors de centre. Així mateix, l'entitat disposa de 44 centres especialitzats de banca privada a tota Espanya, 2 dels quals es troben a les comarques de Tarragona: un a Tarragona ciutat i un a Reus.

 

NOTÍCIES RELACIONADES