Nota de premsa

CaixaBank s'incorpora al projecte d'Antonio Banderas com a patrocinador principal del Teatre del Soho a Màlaga

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
D'esquerra a dreta: Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Múrcia; Antonio Banderas, promotor del projecte Teatro Soho, i Xavier Mas, director de Marketing de CaixaBank

• El nou espai serà un referent de modernitat i avantguarda cultural i es denominarà Teatre Soho CaixaBank

• L'edifici comptarà amb dues sales amb aforaments diferents i continguts diversos. Una dedicada al gran públic i una altra a produccions alternatives i experimentals d'autors joves i en formació

• CaixaBank prepararà un paquet d'avantatges exclusius perquè els seus clients gaudeixin l'experiència "d'un espai únic"

CaixaBank s'ha incorporat com a patrocinador principal al projecte cultural que l'actor malagueny Antonio Banderas ha dissenyat per a la seva ciutat natal i que comptarà amb un espai multidisciplinari de prestigi internacional en el barri del Soho.

El director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Múrcia, Juan Ignacio Zafra, i Antonio Banderas, han rubricat aquesta tarda el conveni de patrocini sobre les taules de l'escenari de l'actual Teatre Albereda, aprofitant una visita a les obres de remodelació de l'edifici que, amb la seva inauguració prevista per al mes de setembre de 2019, passarà a denominar-se Teatre Soho CaixaBank.

Antonio Banderas, promotor, impulsor i creador de la idea, ha manifestat la importància de comptar amb CaixaBank com a patrocinador principal del projecte. "Es tracta d'una entitat que ha apostat decididament per Màlaga i per tots els projectes culturals que cobren vida a la nostra ciutat. A més, tant CaixaBank com l'Obra Social "la Caixa" tenen una enorme experiència i un extraordinari bagatge en la gestió cultural", ha destacat.

Per a Juan Ignacio Zafra, "es tracta d'un projecte d'enorme magnitud, que encara que neix a Màlaga ho fa amb una inqüestionable projecció internacional. Es tracta d'una iniciativa única en què hem volgut estar com a soci estratègic i a la qual tenim la intenció d'incorporar a tota la societat malaguenya, i per descomptat als clients de CaixaBank per als que prepararem un paquet d'avantatges exclusius amb les que gaudiran de aquest espai únic ", ha explicat.

En aquest sentit, el director territorial de CaixaBank ha fet al·lusió a la recent obertura de la nova oficina Store de l'entitat al Soho "situada just davant del Teatre i des de la qual no només oferirem tots els serveis necessaris per al seu bon funcionament, sinó que tindrem als nostres clients perfectament informats de les novetats artístiques que es presentin ".

"Una iniciativa cultural per i des de Màlaga"

El Teatre Soho CaixaBank comptarà amb dues sales amb aforaments diferents i continguts diversos. La sala més gran, que també rebrà la denominació de Sala CaixaBank, tindrà una capacitat d'uns 700 espectadors per a un espai de prestigi, de grans autors i amb la vocació inequívoca d'atraure Màlaga al gran públic nacional i internacional. La sala petita, amb un aforament estimat d'unes 200 butaques, donarà cabuda a produccions alternatives i experimentals, independents i reivindicatives d'autors joves i en formació.

De fet, la formació tindrà un paper molt rellevant en el projecte de l'actor malagueny amb diverses aules que donaran cabuda a cursos d'interpretació i sales polivalents d'assajos. Aquest espai formatiu també comptarà amb un ampli programa de conferències, seminaris i exposicions.

Segons Antonio Banderas, aquest projecte neix amb l'objectiu de "consolidar i eixamplar l'oferta artística de Màlaga amb un espai cultural propi per a l'ús i gaudi dels malaguenys; i per a la projecció, més enllà de les nostres fronteres, de l'activitat generada en aquest espai, de la seva capacitat, el seu estil i la seva força creativa. En altres paraules, una iniciativa cultural per i des de Màlaga".

 

NOTÍCIES RELACIONADES