Nota de premsa

CaixaBank s'incorpora al “Club de Hostelería de España” per col·laborar en l'impuls del sector de la restauració

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Ana Díez Fontana, directora executiva de Negocis i Emprenedors de CaixaBank, i Jose Luís Yzuel, president d’Hostelería de España

• A través d'aquest acord, totes dues entitats posen en marxa línies de cooperació conjunta de suport a l'hostaleria.

• L'entitat financera acaba de llançar Food&Drinks, una nova divisió de negoci creada per fer costat al sector hostaler a través d'un model d'especialització i proximitat amb bars, restaurants i cafeteries.


CaixaBank ha signat un acord de col·laboració amb Hostelería de España, la confederació empresarial que representa als prop de 280.000 establiments de restauració de tot el país, per posar en marxa línies de cooperació conjuntes que contribueixin a impulsar el sector. A partir d'aquest acord, que CaixaBank articula a través de Food&Drinks, la seva línia de negoci dirigida al sector hostaler, l'entitat financera s'incorpora al Club Hostelería de España, que congrega a aquelles empreses que donen suport a l'evolució i progrés del sector de la restauració.

La signatura del conveni ha estat a càrrec d'Ana Díez Fontana, directora executiva de Negocis i Emprenedors de CaixaBank, i Jose Luís Yzuel, president d’Hostelería de España. Aquesta col·laboració posa de manifest el compromís de totes dues entitats per donar suport a les necessitats particulars de l'hostaleria i impulsar la recuperació d'un sector clau per a l'economia espanyola, que el 2019 va representar un 6,2% del PIB nacional.

L'acord es materialitzarà a través d'accions, projectes i esdeveniments en els quals totes dues entitats col·laboraran per promoure l'impuls econòmic i social del sector hostaler espanyol. A més, CaixaBank Food&Drinks posarà a la disposició dels associats, productes i serveis financers i no financers especialitzats per al sector.

CaixaBank és un referent per al sector de la restauració amb una cartera de més de 80.000 clients. Actualment, un de cada quatre establiments hostalers són clients de CaixaBank i l'entitat és líder segons la facturació anual del sector a través del pagament amb targeta, amb un 25,5% de quota. Durant aquest últim any, CaixaBank ha posat a la disposició dels clients del sector mesures específiques entre les quals destaquen la concessió de línies de finançament o la moratòria en els préstecs, amb la finalitat de preservar al màxim la liquiditat d'aquest tipus de negocis.

Comunitat Food&Drinks

CaixaBank materialitza la seva aposta i suport al sector de la restauració amb Food&Drinks, una nova divisió de negoci creada per impulsar el mercat hostaler a través d'un model d'especialització i proximitat amb bars, restaurants i cafeteries. L'objectiu de CaixaBank Food&Drinks és fer costat al mercat hostaler i oferir als negocis d'aquest sector l'atenció personalitzada que requereixen amb productes i serveis que s'adaptin a les seves necessitats específiques, tant financeres, com de gestió, i fins i tot amb serveis no financers que aportin valor afegit als seus negocis en àmbits com la formació i l'assessorament.

A través de Food&Drinks, CaixaBank posa a la disposició de bars, restaurants i cafeteries una oferta de productes i serveis diferencials, així com una xarxa de professionals experts en el sector en totes les oficines de l'entitat, que els ajudaran a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària. El catàleg de productes i serveis inclou des de solucions tecnològiques de cobrament per a vendes tant físiques com en línia, fins a finançament adaptat als projectes i necessitats d'aquest tipus de negocis. A més, l'entitat ofereix als clients eines específiques de gestió enfocades a la digitalització que els permeten simplificar el seu dia a dia en qüestions com la gestió de reserves, les comandes en línia i l'anàlisi de vendes.

A través d'un entorn digital creat exclusivament per als clients del sector a CaixaBankNow, la comunitat Food&Drinks té a la seva disposició continguts i serveis exclusius no financers específics per al sector, com formacions, xerrades, assessorament empresarial, així com accés a productes de partners estratègics.

Hostelería de España

Fundada el 1977, HOSTELERÍA DE ESPAÑA és l'organització empresarial que representa als restaurants, bars, cafeteries i pubs del nostre país. L'hostaleria està formada per més de 315 mil establiments que donen treball a 1,7 milions de persones i té un volum de vendes de 129.341 milions d'euros, amb una aportació del 6,2% al PIB de l'economia espanyola. Específicament, els restaurants, bars, cafeteries i pubs donen feina a gairebé 1,3 milions de persones i té una facturació pròxima a 98 mil milions d'euros, aportant el 4,7% al PIB nacional.

 

NOTÍCIES RELACIONADES