Nota de premsa

CaixaBank signa un acord amb MediaMarkt per convertir-se en el seu proveïdor de serveis financers

Acord en vigor des de l'1 de juliol de 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Juan Alcaraz, director general de CaixaBank i Ferran Reverter, CEO de MediaMarkt Iberia

• L'acord té com a objectiu oferir una millor experiència de compra al client, que podrà beneficiar-se del finançament de productes i serveis en les 81 botigues físiques de MediaMarkt a Espanya, així com en la seva e-commerce.

• CaixaBank, que manté el lideratge en mitjans de pagament a Espanya, amb una quota de mercat en facturació per TPVs del 27% i del 23% en facturació de targetes, oferirà diferents solucions de finançament per aportar valor al client.

MediaMarkt, empresa capdavantera en la distribució d'electrònica de consum integrada en el grup alemany MediaMarktSaturn Retail Group, ha presentat avui el seu acord amb CaixaBank Consumer Finance, filial 100% propietat de CaixaBank, com a entitat proveïdora dels serveis de finançament a tots els clients de la companyia.

L'acord, rubricat pel director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, i el CEO de MediaMarkt Iberia, Ferran Reverter, va entrar en vigor l'1  de juliol de 2017, i s'aplica als 81 establiments físics a Espanya, així com en la botiga online.

Juan Alcaraz ha afirmat que “aquest acord és una oportunitat per CaixaBank de col·laborar amb la distribuïdora electrònica de consum de referència a Espanya. Sens dubte, és una aliança estratègica que representa el punt de partida d'un ambiciós programa entre ambdues entitats enfocat a seguir aportant valor al client i facilitant els processos de compra”.

Per la seva banda, Ferran Reverter ha declarat que “MediaMarkt està immersa en la transformació del seu model de negoci per adaptar-se a les noves tendències de consum. En aquesta nova etapa, la companyia segueix apostant per situar al client al centre de la seva estratègia, i l'ampliació de les solucions financeres, gràcies a l'acord amb CaixaBank, ens ajudarà a millorar la seva satisfacció i experiència de compra”.

Fortalesa financera al servei del líder en electrònica de consum

L'entitat financera facilitarà tot el seu ventall de productes amb l'objectiu de recolzar el procés de compra del consumidor a través de diferents solucions de finançament. Entre aquestes solucions, destaca una àmplia oferta de productes innovadors i diferencials, les últimes funcionalitats digitals i l'experiència de l'entitat en la concessió àgil i eficaç de préstecs.

L'acord contempla l'emissió de la targeta ‘MediaMarkt Club Card’, gratuïta i sense despeses d'emissió ni manteniment, que permetrà als clients rebre ofertes i promocions exclusives. A més, la targeta ‘MediaMarkt Club Card’ també permet escollir entre les diferents modalitats de pagament que més li convinguin a cada client, proporcionant-li més llibertat i flexibilitat per realitzar les seves compres.

En l'actualitat, CaixaBank compta amb una àmplia base de clients (13,8 milions), el lideratge en mitjans de pagament a Espanya, amb una quota de mercat en facturació per TPVs del 27% i del 23% en facturació de targetes, i una penetració a empreses i pimes del 67% i 45% respectivament, convertint-se en el banc del 45% de les empreses espanyoles, segons la consultora FRS Inmark.

 

NOTÍCIES RELACIONADES