Nota de premsa

CaixaBank reforça el seu servei a les empreses amb l'obertura d'un nou centre a Benidorm

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank obre un nou Centre de Empreses a Benidorm

• El nou centre dona servei a més de 450 empreses de les comarques de la Marina Baixa i de la Marina Alta amb facturació anual superior als 2 milions d'euros.

• El Centre d'Empreses de Benidorm gestiona un volum de negoci superior als 250 milions d'euros.

CaixaBank ha obert un Centre d'Empreses a Benidorm amb l'objectiu de reforçar el servei que presta als empresaris de les comarques de la Marina Baixa i de la Marina Alta potenciant així la proximitat amb els clients d'aquest segment. El nou centre, que dirigeix Lola Chirigu, disposa d'un equip d'experts en negoci empresarial de 10 persones i dona servei a més de 450 empreses amb facturació anual superior als 2 milions d'euros.

El Centre d'Empreses de CaixaBank a Benidorm, que se situa a l'Edifici Torre Levante de l'Avinguda del Mediterrani de la localitat, facilita als clients una atenció especialitzada i de proximitat. Els especialistes ofereixen orientació sobre fórmules de finançament, gestió de tresoreria, serveis i mercats nacionals i internacionals, entre altres àmbits de negoci, amb la novetat de poder comptar amb assessorament molt especialitzat per a les empreses del sector turístic.

El Centre gestiona un volum de negoci superior als 250 milions d'euros. Entre els seus clients destaquen les empreses dels sectors turístics, de serveis, agroalimentaris, i distribució, entre altres, els de major pes en l'economia de les comarques a les quals dona cobertura.

La directora del centre, Lola Chirigu, destaca que l'entrada en funcionament del Centre d'Empreses “permetrà respondre de manera més ràpida i eficient a les necessitats que tenen els empresaris del nostre entorn”.

El de Benidorm és el centre d'empreses de CaixaBank número tretze a la Comunitat Valenciana després dels ja existents a València ciutat (dos), Paterna, Gandia, Catarroja, Torrent, Castelló, Alcoi, Elx, Alacant; el centre DayOne per a empreses innovadores i el Centre de Negoci Immobiliari.

CaixaBank, el banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat el 2017 com l'entitat que trien les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank.

CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres d'empreses repartides per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses. Així mateix, CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients.

CaixaBank és present a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen a les oficines d'Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES