Nota de premsa

CaixaBank reuneix el seu Consell Assessor Territorial de Navarra al Col·legi Isterria

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank reúne a su Consejo Asesor Territorial de Navarra

• Fundación Caja Navarra ha acollit a les instal·lacions del seu centre educatiu d’Ibero una nova trobada d'aquest òrgan consultiu que vetlla pels interessos financers i socials de la Comunitat Foral, un acte que ha comptat amb la presència de Juan Antonio Alcaraz i Ana Díez Fontana, director general de Negoci de CaixaBank i directora territorial de CaixaBank a Navarra, respectivament

• El Consell Assessor de CaixaBank a Navarra treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional i de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social “la Caixa” a Navarra.

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra ha celebrat avui una nova reunió que, per primera vegada, s'ha celebrat a les instal·lacions del Col·legi Isterria, a Ibero. La trobada ha comptat amb la presència de Juan Antonio Alcaraz i Ana Díez Fontana, director general de Negoci i directora territorial de CaixaBank a Navarra, respectivament, així com de la resta de membres del Consell.

Aquest centre d'educació especial ha acollit la reunió a proposta de la Fundación Caja Navarra, entitat de la qual depèn i el president de la qual, Javier Miranda, forma part d'aquest òrgan consultiu de CaixaBank.

Durant la trobada, els membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades específiques de la Comunitat Foral.

Després de la reunió, els membres del Consell Assessor han visitat les instal·lacions del Col·legi Isterria, centre d'educació especial concertat amb el Govern de Navarra en el qual més de 60 professionals atenen gairebé 100 alumnes amb necessitats educatives especials, amb un programa formatiu individualitzat que s'adequa a les necessitats de cada persona perseguint al màxim el desenvolupament de les seves capacitats.

El Consell Assessor de CaixaBank a Navarra treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social “la Caixa” a Navarra. Així mateix, aspira a reforçar l'arrelament i la vinculació històrica que l'entitat financera té, a través de les antigues caixes d'estalvis, amb aquest territori.

Els membres d'aquest òrgan consultiu, persones totes elles de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen l'entitat financera sobre aquelles qüestions que afectin a la situació econòmica de Navarra, a les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que puguin projectar-se a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra està integrat per Javier Miranda Erro, president de Fundación Bancaria Caja Navarra; José Antonio Sarría Terrón, president de la Confederación de Empresarios de Navarra (CEN); José Manuel Ayesa Dianda, president de la Fundación Universidad de Navarra; Luis Colina Lorda, director general de La Informació; Alberto Munárriz Aldaz, director general de Lindem Comansa; Juan Miguel Sucunza Nicasio, president del Grupo Berkelium; María José Ballarín Domeque, consellera delegada del Grupo Obenasa; Silvia Ezquerra Lavega, presidenta de Talleres Ezquerra; Yolanda Falcón Goñi, directora executiva de Falcón SA; Yolanda Torres Lusarreta, vicepresidenta de MTorres Diseños Industriales; Joseba Martikorena Damboriena, director general de Martiko; Jesús Marieta Murugarren; i Ana Díez Fontana, directora territorial de CaixaBank a Navarra, que assumeix la secretaria del Consell.

 

NOTÍCIES RELACIONADES