Nota de premsa

CaixaBank reuneix el seu Consell Assessor Territorial a Navarra

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank reuneix el seu Consell Assessor Territorial a Navarra.

• Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, ha estat present a la reunió d'aquest òrgan consultiu de l'entitat que vetlla pels interessos financers i socials de Navarra.

• El Consell Assessor de CaixaBank a Navarra treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional i de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social “la Caixa” a Navarra.

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra s'ha reunit avui a Pamplona. La trobada ha comptat amb la presència de Juan Alcaraz, director general de CaixaBank; Ana Díez Fontana, directora territorial de CaixaBank a Navarra; Javier Miranda, president de la Fundació Bancària Caja Navarra, i la resta de membres del Consell.

Durant la trobada, celebrada a la seu de la Direcció territorial de CaixaBank, els membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades específiques de la Comunitat Foral.

El Consell Assessor de CaixaBank a Navarra treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social “la Caixa” a Navarra. Així mateix, aspira a reforçar l'arrelament i la vinculació històrica que l'entitat financera té, a través de les antigues caixes d'estalvis, amb aquest territori.

Els membres d'aquest òrgan consultiu, persones totes elles de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen l'entitat financera sobre aquelles qüestions que afecten la situació econòmica de Navarra, les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que puguin projectar-se a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra, que fou renovat parcialment el passat mes de novembre, està integrat per Javier Miranda Erro, president de la Fundació Bancària Caja Navarra; José Antonio Sarría Terrón, president de la Confederació d'Empresaris de Navarra (CEN); José Manuel Ayesa Dianda, president de la Fundació Universidad de Navarra; Luis Colina Lorda, director general de La Información; Alberto Munárriz Aldaz, director general de Linden Comansa; Juan Miguel Sucunza Nicasio, president del Grupo Berkelium; María José Ballarín Domeque, consellera delegada del Grupo Obenasa; Silvia Ezquerra Lavega, presidenta de Talleres Ezquerra; Yolanda Falcón Goñi, directora executiva de Falcón SA; Yolanda Torres Lusarreta, vicepresidenta de MTorres Diseños Industriales; Joseba Martikorena Damboriena, director general de Martiko; Jesús Sarasa Murugarren, director general del Grupo AN; i Ana Díez Fontana, directora territorial de CaixaBank a Navarra, que assumeix la secretaria del Consell.

 

NOTÍCIES RELACIONADES