Nota de premsa

CaixaBank renova tres anys més la seva ferma aposta per la Mitja Marató i la Marató València

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Xavi Costa i Vicente Sanz renoven l’acord entre l’entitat financera Caixabank i SD Correcaminos

• CaixaBank, patrocinador oficial de les carreres en les últimes 7 edicions, renova una vegada més com a Marca Oficial de totes dues proves durant els pròxims tres anys.

• L'entitat financera manté la seva aposta pel millor Mitja Marató i Marató d'Espanya amb els quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

• CaixaBank continuarà promovent diferents accions d'activació a les proves, com la nombrosa participació de la seva plantilla en les carreres, els punts d'animació o la fira del corredor.

• L'entitat financera continuarà impulsant les categories de discapacitat a través d'un conveni de col·laboració en matèria social que se signarà pròximament.

Mitja Marató i Marató València Trinidad Alfonso EDP renoven per tres anys la seva aliança amb CaixaBank com a Marca Oficial de les proves que se celebraran el 27 d'octubre i 1 de desembre, respectivament.

Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, i Vicente Sanz, vicepresident de la SD Correcaminos, han signat el contracte pel qual l'entitat financera assumeix el compromís de col·laborar en totes dues proves durant les pròximes tres edicions.

Després de set anys vinculada a la proves, l'entitat financera tornarà a implicar-se activament en la Mitja Marató, Marató i 10K València Trinidad Alfonso; i continuarà fomentant de forma important la participació dels seus empleats en les tres carreres, amb l'objectiu de tornar a estar entre els equips més nombrosos, com ha succeït de forma consecutiva en els últims anys amb la participació de prop de 500 empleats en cada edició. El banc realitza al llarg de l'any diferents accions per fomentar la vida saludable i l'esport entre els seus treballadors, entre les quals s'emmarca el seu grup de corredors #runnersCaixaBank.

A més, CaixaBank continuarà participant de forma molt activa en altres aspectes de les carreres com en els punts d'animació, la fira del corredor, el seu fotomaton per a tots els corredors de les curses en la zona de postmeta, i altres accions d'activació que s'estan desenvolupant.

D'altra banda, i a través d'un acord que es materialitzarà pròximament, l'entitat impulsarà un any més a través de l'Obra Social “la Caixa” les quatre categories de corredors amb discapacitat de les carreres: discapacitat funcional, sensorial, intel·lectual i cadira de rodes. CaixaBank premiarà els millors classificats d'aquestes categories, que vénen amb l'aval i la supervisió de FESA, la Federació d'Esport Adaptat de la Comunitat Valenciana.

Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, assegura que “aquesta renovació posa de manifest la gran aposta de la nostra entitat pel món del running i per l'esport popular en general, on ens trobem molt còmodes ja que compartim gran quantitat de valors”. “A més, en el cas concret de la nostra col·laboració amb la Marató i Mitja Marató València, ens sentim especialment orgullosos de ser partícips dels grans èxits collits per totes dues proves en els últims anys, i que les han situat com a referents tant a nivell nacional com internacional”, assenyala el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana.

Per part seva, Vicente Sanz, vicepresident de la SD Correcaminos, ha destacat que en els últims anys “la Mitja Marató i Marató han crescut de manera exponecial, i CaixaBank ha estat protagonista d'aquest creixement al costat de les proves. Estem batent rècords de participants i també de qualitat; i és molt important tenir aliats sòlids com CaixaBank per a continuar avançant com les millors carreres d'Espanya en la seva distància”.

Una aposta decidida pel patrocini de les carreres populars a Espanya

A través del patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional, com són la Mitja Marató, la Marató i el 10K València Trinidad Alfonso; amb les quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L'entitat patrocina, en l'actualitat, més 40 carreres populars a Espanya, entre les quals destaquen les tres proves valencianes, carreres que se celebren el 27 d'octubre i l'1 de desembre.

D'altra banda, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d'uns hàbits saludables als quals ja s'han adscrit més de 11.000 empleats. Aquesta implicació amb l'esport de l'entitat s'ha materialitzat en la formació d'un gran nombre d'equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips porten a tot  el territori els valors inherents a l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank i, actualment, compten amb un entrenador personal com és Reyes Estévez, mite espanyol de l'atletisme.

 

NOTÍCIES RELACIONADES