Nota de premsa

CaixaBank renova com a patrocinador oficial i soci financer del Real Betis Balompié

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Acord de futur - CaixaBank i Real Betis Balompié

• L'acord entre ambdues entitats contempla el patrocini exclusiu en el sector financer per CaixaBank, en línia amb el model de patrocini que manté l'entitat financera amb la resta de clubs.

Avui ha tingut lloc a l'estadi Benito Villamarín la signatura de l'acord de futur vinculant fins a la temporada 2020/2021 entre el Real Betis Balompié i CaixaBank pel qual l'entitat financera continuarà sent patrocinador oficial del club i soci financer. Ramón Alarcón, director general de negoci del Real Betis Balompié i Rafael Herrador, director territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental han comparegut en un acte especial organitzat pel club per rubricar l'ampliació d'aquesta col·laboració conjunta, que es remunta a la temporada 1995/1996.

L'acord entre ambdues entitats contempla el patrocini exclusiu en el sector financer per a CaixaBank, en línia amb el model de patrocini que manté l'entitat financera amb la resta de clubs. Gràcies a aquesta renovació del patrocini, CaixaBank comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del Real Betis Balompié, paquets d’hospitality per a clients de l'entitat i publicitat als diferents canals de comunicació del club.

Amb aquest acord es renova la relació que CaixaBank ha mantingut històricament amb el Real Betis Balompié com el banc de referència per a la seva operativa financera; a més de la col·laboració en altres àmbits comercials, com la col·laboració per a l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants del Real Betis Balompié. Al mateix temps, el renovat compromís entre el club i l'entitat financera permetrà a CaixaBank desenvolupar i activar nombroses i innovadores accions dirigides als aficionats.

Aquesta acció s'engloba dins el programa Family Futbol, incorporat dins el programa de fidelització Family que gestiona CaixaBank i que permet als clients beneficiar-se d'avantatges exclusius en l'àmbit financer, com el Compte Family sense comissions i el Préstec Family, un préstec de fins a 60.000 euros sense comissió d'obertura, i descomptes en assegurances, entre altres. A més, el programa inclou més de cent ofertes i descomptes en oci com cinemes, restauració, tecnologia, viatges, temps lliure, entre altres.

El Real Betis Balompié, en paraules del seu director general de Negoci, Ramón Alarcón, feia balanç del significat d'aquest acord de patrocini per a ambdues entitats. “Per al Real Betis és un motiu d'orgull seguir unint la nostra marca a la de CaixaBank, una relació que ja és històrica per la quantitat d'anys que portem junts. El Real Betis vol unir el seu escut a companyies de primer nivell i evidentment CaixaBank ho és. A part dels beneficis del Club en l'àmbit financer, oferim productes i serveis exclusius per als bètics que reforçaran a CaixaBank com una entitat propera als nostres aficionats. Perllonguem aquesta relació tres anys més i esperem que segueixi sent duradora durant moltes temporades més”.

Rafael Herrador, Director Territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, ha manifestat la seva satisfacció per la renovació d'aquest acord: “Amb aquesta renovació com a patrocinador oficial, CaixaBank s'acosta més a l'afició del club i a un equip que destaca pel seu treball, humilitat i constància i que, gràcies a això, és un dels referents del futbol espanyol com ha demostrat aquesta temporada. En definitiva, tanquem un acord de futur que uneix a ambdues entitats en objectius comuns".

CaixaBank, un acord de futur

L'entitat financera és un referent del sector gràcies a la seva implicació en activitats de l'àmbit econòmic, social i cultural, compromesa amb el desenvolupament i la iniciativa empresarial. CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola.

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients a cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra a incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar els clients en un entorn cada vegada més competitiu i a aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol. Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

Sobre el Real Betis Balompié

El Real Betis Balompié és un Club de futbol fundat a Sevilla el 1907. Des del seu naixement compta amb una de les aficions més incondicionals i passionals d'Espanya, que han mantingut a la societat tot i en els moments més difícils. Aquesta temporada ha superat la xifra de 52.000 socis. Juga els seus partits a l'Estadi Benito Villamarín, un recinte mític renovat per complet aquesta temporada que aconsegueix un aforament de 60.720 espectadors. Compta en el seu palmarès amb una Lliga i dues Copes del Rei. L'equip de futbol milita a LaLiga, el conjunt de bàsquet, el Real Betis Energia Plus, a la Lliga ACB Endesa, el seu equip de futbol femení a la Lliga Iberdrola i la seva secció de futbol sala a segona divisió de la Lliga Nacional.

 

NOTÍCIES RELACIONADES