Nota de premsa

CaixaBank renova l’acord de patrocini amb l’Spar Citylift Girona per desena temporada consecutiva

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank renova l’acord de patrocini amb l’Spar Citylift Girona

• L’entitat financera esdevé patrocinadora i sòcia financera del Spar Citylift Girona.

• El president del club, Cayetano Pérez, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, signen la renovació de l’acord per la present temporada.

• Des de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat dona suport els equips de base del club.

CaixaBank i el Spar Citylift Girona han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix a l’entitat financera i al club gironí per a aquesta temporada. Ambdues entitats mantenen la seva col·laboració des de fa 10 temporades.  Amb la renovació de l’acord, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club gironí.

El president del Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez; i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han signat aquest nou acord, que vincula a ambdues entitats per a la present temporada.

Cayetano Pérez ha expressat la seva satisfacció per l’acord, el qual considera “molt important per mantenir l’alt nivell del club en totes les competicions que estem disputant”. El president també ha manifestat que “comptar amb el suport d’entitats com CaixaBank és molt positiu per a nosaltres”. Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank, Jaume Masana, ha destacat que “per a la nostra entitat ha estat un honor acompanyar l’ Spar Citylift Girona durant els darrers deu anys, donar suport al club i veure créixer l’equip fins arribar a l’excel·lència d’avui. El suport a l’esport femení és i continuarà sent un dels objectius prioritaris de CaixaBank”.

A través de l’Obra Social que es gestiona des de la xarxa d’oficines, CaixaBank col·labora també amb els equips de base del club.

CaixaBank, reconegut com millor patrocinador de basquetbol

CaixaBank, entitat compromesa amb l'esport, comparteix valors humans i estratègics amb el bàsquet que la converteixen en el millor patrocinador del bàsquet espanyol, segons la

darrera edició dels Premis atorgats per la Revista Gigantes. Esforç, compromís, treball en equip, superació i respecte són conceptes que s'associen i que porten a CaixaBank a ser una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet; patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes; i patrocinador ACB, mitjançant la Supercopa i la Copa del Rei.

CaixaBank, en la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, ha col·laborat amb els principals esdeveniments basquetbolístics que s'han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

Prova d'això és l'aposta com a patrocinador oficial de la Copa del Món de 2014, de la Copa del Rei i la Supercopa ACB o l'històric compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank de bàsquet al carrer que es disputa des de l'any 2012, una de les competicions de referència de l'esport base que ha congregat a més de 37.800 jugadors de totes les edats i rebut més de 177.000 visitants al llarg de la seva història.

 

NOTÍCIES RELACIONADES