Nota de premsa

CaixaBank renova l’acord de patrocini amb el Nàstic per novena temporada consecutiva

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

• L’entitat financera esdevé patrocinadora Premium i sòcia financera del Gimnàstic de Tarragona, SAD.

• El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, destaca la importància de l’acord, que es signa per dues temporades.

• Des de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat dona suport a l’equip Nàstic Genuïne i a la Champions Genuïne.

CaixaBank i el Gimnàstic de Tarragona, SAD han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix a l’entitat financera i al club català per a aquesta temporada. Ambdues entitats mantenen l’acord de patrocini des de l’any 2010 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club tarragoní.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han signat aquest nou acord, que vincularà a ambdues entitats per a la present temporada i la següent.

Josep Maria Andreu ha manifestat que “aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank, Jaume Masana, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà al Nàstic dues temporades més. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Tarragona”.

Nou acord de patrocini com a equip de segona divisió

Amb motiu de la nova vinculació segellada entre el Nàstic i CaixaBank, l’entitat financera disposarà d’un paquet de contraprestacions en concepte de drets d’imatge, visibilitat de marca a les diferents instal·lacions esportives del club així com presència a la publicitat, comunicacions i documents comercials del conjunt grana en els seus diferents canals oficials. Al mateix temps, l’entitat financera disposarà de serveis preferencials per a clients com paquets d’hospitalitat, experiències exclusives consistents en disputar un partit a les instal·lacions oficials del club o l’assistència a esdeveniments privats per a conèixer als jugadors de la primera plantilla o merchandising oficial. 

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar fa set anys una estratègia adreçada a convertir-se en el banc dels equips de futbol. Després de renovar el patrocini amb el Nàstic, CaixaBank manté acords amb 16 equips de futbol de Primera Divisió i 15 equips de Segona Divisió.

Tot plegat amb l’objectiu d’aprofitar aquesta nova oportunitat comercial, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelitzar als clients en un entorn cada cop més competitiu. Per tant, mitjançant els patrocinis esportius –principalment el futbol– CaixaBank avança en la generació de negoci a l’oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients.

Des de l’inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats i ha finançat 35.000 abonaments.

Suport a l’equip Nàstic Genuïne

Des de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat financera dona suport a l’equip Nàstic Genuïne integrat per persones amb discapacitat intel·lectual. Caixabank col·labora amb la competició Champions Genuïne, que organitza el Nàstic en col·laboració amb el MIC, i que enguany va reunir al Nou Estadi als equips amb Discapacitat Intel·lectual (DI) de l’Ajax FC, el Tottenham Hotspur FC, el Levante UD, el Valencia CF, el Villarreal CF i el Gimnàstic de Tarragona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES