Nota de premsa

CaixaBank renova l’acord de patrocini amb el Girona per desena temporada consecutiva

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Deflí Geli, president del Girona FC, han signat el nou acord

• L’entitat financera esdevé partner oficial i socia financera en exclusiva del Girona F.C.

• El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat la importància de l’acord gràcies al qual l’entitat acompanyarà al Girona CF fins a la finalització de la temporada 2019/2020.

• CaixaBank posarà a disposició dels més de 9.000 abonats del club una àmplia oferta de productes i serveis en condicions preferents.

CaixaBank i el Girona Club de Fútbol han renovat el patrocini que uneix a l’entitat financera i al club català per a la temporada 2019-2020. Ambdues entitats mantenen l’acord de patrocini des de l’any 2010 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club gironí.

El president del Girona CF, Delfí Geli, i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, han signat aquest nou acord, que vincula a ambdues entitats fins a la finalització de la present temporada, a les oficines del club esportiu. Tanmateix, CaixaBank, en qualitat de principal soci financer del club, posarà a disposició dels socis del club una àmplia oferta de productes i serveis financers en condicions preferents.

Delfí Geli ha manifestat que “aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank, Jaume Masana, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat acompanyarà i recolzarà al Girona i als seus aficionats en l’actual temporada que comença amb importants reptes pel davant. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia comercial de CaixaBank que manté ferma la seva aposta per l’esport i per les comarques gironines.”

Nou acord de patrocini

Amb motiu de la nova vinculació segellada entre el Girona CF i CaixaBank, l’entitat financera disposarà d’un paquet de contraprestacions en concepte de drets d’imatge exclusius, visibilitat de marca a les diferents instal·lacions esportives del club així com presència a la publicitat, comunicacions i documents comercials del conjunt gironí en els seus diferents canals oficials.

Al mateix temps, l’entitat financera disposarà de serveis preferencials per a clients com paquets d’hospitalitat, experiències exclusives consistents en disputar un partit a les instal·lacions oficials del club o l’assistència a esdeveniments privats per a conèixer als jugadors de la primera plantilla o merchandising oficial.

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank impulsa des de 2011 una estratègia adreçada a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Després de renovar el patrocini amb el Girona CF, CaixaBank manté acords amb 17 equips de futbol de Primera Divisió i 13 equips de Segona Divisió.

Tot plegat amb l’objectiu d’aprofitar aquesta nova oportunitat comercial, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelitzar als clients en un entorn cada cop més competitiu. Per tant, mitjançant els patrocinis esportius –principalment el futbol– CaixaBank avança en la generació de negoci a l’oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients.

Des de l’inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES