Nota de premsa

CaixaBank renova el seu patrocini amb l'FC Cartagena per a la vigent temporada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
En l'acte de la signatura de l'acord han estat presents Paco Belmonte, president de l’FC Cartagena, i Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Múrcia i Andalusia Oriental.

• L'entitat financera dóna suport per quart any consecutiu a l'equip blanc-i-negre.

• Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Múrcia i Andalusia Oriental, ha destacat la importància d'aquest acord amb el qual “pretenem continuar reforçant la nostra vinculació amb l’Efesé en una temporada històrica”.

• Paco Belmonte, president de l’FC Cartagena ha agraït “una temporada més la confiança de CaixaBank en la qual és una nova i il·lusionant aventura per al Club”


CaixaBank i l'FC Cartagena han signat un nou acord de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera ha renovat la seva condició de patrocinador oficial del Club per a la vigent temporada, reforçant el seu compromís i suport amb el club i la seva afició.

L'acord entre totes dues entitats estableix el patrocini de CaixaBank, gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb diverses contraprestacions en concepte de drets de marca, com ara paquets de hospitality per a clients i publicitat a l'estadi Cartagonova, així com en els diferents canals de comunicació de l’FC Cartagena.

D'altra banda, l'acord renova una relació que es va iniciar fa quatre anys i manté la col·laboració en altres àmbits comercials que permetran a CaixaBank desenvolupar, activar i coordinar conjuntament innovadores accions dirigides als aficionats.

En l'acte de la signatura de l'acord han estat presents Paco Belmonte, president de l’FC Cartagena, i Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Múrcia i Andalusia Oriental.

Zafra ha posat de manifest “l'impuls estratègic que suposa per a CaixaBank poder acompanyar a l’Efesé en una temporada històrica en la segona divisió del futbol espanyol, de la qual esperem els millors resultats, perquè el començament de la campanya no ha pogut ser més il·lusionant”.

Per al director territorial de CaixaBank, “aquest nou acord ens presenta un ampli ventall de possibilitats que ens permetrà continuar explorant nous camps i que intentarem que beneficiïn directament a l'aficionat del Cartagena”.

Per part seva, Paco Belmonte, president de l’FC Cartagena, ha posat en valor aquest acord apuntant que “per al club és molt important comptar amb CaixaBank en la seva cartera de patrocinadors, sobretot en una temporada que suposa una il·lusionant aventura per a l’Efesé”.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol. Actualment, l'entitat patrocina 16 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través d'aquesta acció, sota la nomenclatura Family Futbol, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències úniques i avantatges financers exclusius als seus clients en cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als aficionats per convertir-los en clients fruit d'iniciatives diferencials, així com aprofitar noves oportunitats comercials fruit d'accions acordades amb els clubs de futbol patrocinats.

A través del programa Family Futbol, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 30.000 nòmines i ha finançat 75.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES