Nota de premsa

CaixaBank renova el seu patrocini amb el Granada CF per les dues pròximes temporades

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Antonio Fernández Monterrubio, director general del Granada CF, i Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Murcia, certifiquen l’acord

• L'entitat financera complirà l’any 2021 deu anys recolzant al club granadí.

• Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Murcia, ha destacat la importància d'aquest acord amb el qual “pretenem continuar reforçant la nostra vinculació amb el Granada CF en una temporada històrica”.

• Antonio Fernández Monterrubio, director general del Granada CF ha assenyalat que “agraïm una temporada més la confiança de CaixaBank en una nova i il·lusionant temporada”.

CaixaBank i el Granada CF han signat un nou acord de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera ha renovat la seva condició de patrocinador oficial del Granada per les dues pròximes temporades reforçant el seu compromís i suport amb el club i la seva afició.

L'acord entre totes dues entitats estableix el patrocini de CaixaBank, gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb diverses contraprestacions en concepte de drets de marca, com ara paquets de hospitality per clients i publicitat en l'estadi Nuevo Los Cármenes, així com en els diferents canals de comunicació del Granada CF.

D'altra banda, l'acord renova una relació que es va iniciar l’any 2011 com una de les entitats de referència en l'operativa financera del club i manté la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants de l'equip. Al mateix temps, el renovat compromís permetrà a CaixaBank desenvolupar, activar i coordinar conjuntament innovadores accions dirigides als aficionats.

En l'acte de la signatura de l'acord han estat presents Antonio Fernández Monterrubio, director general del Granada CF, i Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Murcia.

Zafra ha posat de manifest “l'impuls estratègic que suposa per CaixaBank poder acompanyar al Granada CF en una temporada històrica com la del seu debut a Europa, tot i que aquesta vinculació ha passat per moltes etapes i complirà deu anys en la campanya que comencem aquesta mateixa setmana”.

Per al director territorial de CaixaBank “aquest nou acord ens presenta un ampli ventall de possibilitats que ens permetrà continuar explorant nous camps i que beneficiarà directament als aficionats del Granada CF”.

Per la seva part, Antonio Fernández Monterrubio, director general del Granada CF, ha posat en valor aquest acord apuntant que “per al club és molt important tenir una cartera estable de patrocinadors i que els nostres patrocinadors de capçalera es mantinguin a llarg termini”.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar l’any 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol. Actualment, l'entitat patrocina 16 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió.

Per CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través d'aquesta acció, sota la nomenclatura Family Futbol, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències úniques i avantatges financers exclusius als seus clients en cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als aficionats per convertir-los en clients fruit d'iniciatives diferencials, així com aprofitar noves oportunitats comercials fruit d'accions acordades amb els clubs de futbol patrocinats.

A través del programa Family Futbol, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES