Nota de premsa

CaixaBank renova el seu acord de patrocini amb FENAVIN

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
José Manuel Caballero (president de la Diputació de Ciudad Real) i Isabel Moreno (directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura)

• L'entitat estarà present a la Fira de referència del vi espanyol amb un stand de 100 metres quadrats.

• Representants de les oficines de CaixaBank als països amb major importació de vi espanyol compartiran les seves experiències amb els assistents.

• Del 7 al 9 de maig FENAVIN congregarà a més de 2.000 cellers i cooperatives expositores.

 

CaixaBank consolida la seva aposta pel sector vitivinícola, repetint com a patrocinador de FENAVIN i incrementant la seva presència en aquesta edició, amb un stand de 100 metres quadrats al qual es donaran cita a representants dels principals cellers del país. Aquest any com a novetat CaixaBank, a través de la seva línia de negoci AgroBank dirigida al sector agrari, ha posat en marxa el Racó de la Innovació, on empresaris del sector vitivinícola compartiran avanços que estan cridats a revolucionar la indústria del vi.

Aquest matí la directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, Isabel Moreno, i el president de la Diputació de Ciudad Real, José Manuel Caballero, han subscrit el patrocini que reafirma el compromís de l'entitat amb FENAVIN. "Tenim molt present al sector agroalimentari, pel qual hem dissenyat una proposta integral de solucions de la mà d'AgroBank", ha assenyalat Isabel Moreno després de la signatura, alhora que ha recordat que en aquesta edició "CaixaBank, una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior, patrocina en exclusiva totes les activitats relacionades amb aquesta matèria". José Manuel Caballero ha agraït la implicació de CaixaBank en el desenvolupament de FENAVIN, a més de valorar molt positivament que "la major part del negoci agro de l'entitat estigui a Castella-la Manxa, amb un suport especial per a l'expansió exterior del sector agrari".

En l'última dècada Espanya ha disparat les seves exportacions de vi, per aquest motiu en aquesta edició l'entitat financera dediqui una jornada a orientar als cellerers en el disseny de la seva política comercial en l'exterior i a millorar les seves vendes en els principals mercats exteriors, per a aquells que ja estan exportant els seus productes. El 9 de maig els responsables de CaixaBank en els principals mercats importadors de vi espanyol, participaran a una ponència sobre els reptes i oportunitats per al sector.

FENAVIN, la Fira Nacional del Vi, se celebra del 7 al 9 de maig a Ciudad Real. La seva edició de 2017 va rondar els 18.000 compradors nacionals i internacionals. Per aquest any s'esperen compradors de més de 100 països i més de 2.000 cellers i cooperatives participants. La superfície d'exposició s'ha incrementat en un 10% en aquesta edició, fins a 33.346 metres quadrats. Amb la seva presència a FENAVIN CaixaBank reafirma el seu compromís amb Castella-la Manxa, la regió europea que més vi produeix.

El banc que trien les empreses

CaixaBank s'ha consolidat com l'entitat que trien les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank. CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles a els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

AgroBank, líder del sector

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agrari, ha consolidat el seu lideratge en aquest segment i té com a clients a un de cada quatre agricultors espanyols. La proposta de valor d'AgroBank combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de tots els membres de la cadena agroalimentària, juntament amb un assessorament pròxim i integral.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.103 oficines, la xarxa comercial més grossa de la península.

CaixaBank ha estat reconegut per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya 2019 i millor banc a Europa Occidental 2019 per la revista neoyorkina Global Finance, i Banc de l'Any 2018 a Espanya (Bank of The Year in Spain 2018) per la revista britànica The Banker, del grup Financial Times. Així mateix, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha triat a l'entitat, per primera vegada, com a Millor Banc Digital d'Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de la A-List de CDP, la llista que distingeix a les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES