Fotonoticia

CaixaBank renova el seu acord amb elBullifoundation per promoure la innovació i l'emprenedoria en el sector de l'hostaleria

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
L'acord l'han rubricat el director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, i el xef Ferran Adrià.

CaixaBank ha renovat l'acord de col·laboració amb elBullifoundation, la institució gastronòmica promoguda pel xef Ferran Adrià. L'objectiu és seguir unint esforços per fomentar la innovació, creativitat i emprenedoria dins el sector de l'hostaleria. Aquest any, s'ha renovat l'acord i seguirà vigent fins al 2019 i l'han rubricat el xef Ferran Adrià i Juan Alcaraz, director general de CaixaBank.

En el marc d'aquest acord, es preveu dur a terme investigacions conjuntes sobre el sector de la gastronomia, tant a nivell científic com històric, i amb finalitats divulgatives. A més, estan previstos nombrosos esdeveniments per tot el país i actuacions de suport a emprenedors i idees de negoci del sector de l'hostaleria.

Tant CaixaBank com elBullifoundation han valorat molt positivament els resultats de la primera col·laboració, que ambdues entitats van signar el novembre de 2015. Durant aquest període, s'han editat diverses guies gastronòmiques i s'han organitzat més de 50 activitats en què han participat a prop de 14.000 persones.

 

NOTÍCIES RELACIONADES