Nota de premsa

CaixaBank renova el conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Navarra per impulsar la competitivitat del comerç local

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Ana Díez Fontana (directora territorial de CaixaBank a Navarra) i Iñaki Úcar (president de l'Associació de Comerciants de Navarra).

• Les 25 organitzacions integrades a l'organització podran accedir als diferents cursos del catàleg de propostes formatives que ofereix l'entitat financera.

• La renovació del conveni permetrà als associats accedir a “CaixaBank t'ajuda” un programa orientat a donar suport a comerciants i emprenedors a través d'un equip humà altament qualificat.

CaixaBank i l'Associació de Comerciants de Navarra han renovat el seu acord de col·laboració per impulsar la competitivitat del comerç local de la Comunitat Foral, la seva activitat econòmica i l'ocupació.

El conveni, subscrit entre la directora territorial de CaixaBank a Navarra, Ana Díez Fontana, i el president de l'Associació de Comerciants de Navarra – Nafarroako Merkatari Elkartea, Iñaki Úcar, beneficia els més de 1.600 comerços de l'organització.

Un dels pilars de la col·laboració entre ambdues entitats és la realització conjunta d'accions divulgatives i formatives com cursos, seminaris, conferències i jornades. Així, l'any passat es van celebrar 8 cursos formatius d’aparadorisme, en els quals van participar 136 comerciants, 111 dels quals van rebre, a més, tutories personalitzades. Els cursos es van desenvolupar a Pamplona (3), Tudela, Burlada, Estella, Tafalla i Corella. Així mateix, Falces va acollir la celebració d'una jornada informativa sobre previsió.

Respecte a les activitats per al 2019, donat l'èxit que van tenir els cursos d’aparadorisme, està prevista la celebració de 8 cursos de ‘merchandising’ per als comerciants en diverses localitats de Navarra, així com dues jornades informatives.

Una altra de les bases del conveni és la posada a disposició dels associats d'una àmplia cartera de productes i serveis en condicions avantatjoses. En aquest sentit, l'entitat ofereix al teixit empresarial solucions en mitjans de cobrament i pagament, factoring, confirming, línies de risc comercials, cobertures d'operacions, avals i garanties.

Els membres també podran accedir a “CaixaBank t'ajuda”, un programa orientat a ajudar comerciants i emprenedors en el relleu generacional, el traspàs de comerços i totes aquelles necessitats derivades de l'acompliment de les seves activitats socials, mercantils i/o comercials a través d'un equip humà altament qualificat.

L'acord entre CaixaBank i Comerciants de Navarra s'ha renovat per tercer any consecutiu després dels bons resultats obtinguts en els exercicis anteriors, la qual cosa ha permès a l'associació complir amb els seus objectius fundacionals d'impulsar i promocionar el comerç local després del seu naixement el 2016.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.103 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat reconegut per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya 2019 i millor banc a Europa Occidental 2019 per la revista novaiorquesa Global Finance, i Banc de l'Any 2018 a Espanya (Bank of The Year in Spain 2018) per la revista britànica The Banker, del grup Financial Times. Així mateix, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha triat l'entitat, per primera vegada, com a Millor Banc Digital d'Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de l’A-List de CDP, la llista que distingeix les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES