Nota de premsa

CaixaBank renova com a patrocinador oficial i soci financer de l’Albacete Balompié per tres temporades

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank renova com a patrocinador oficial de l'Albacete Balompié

• L'acord inclou, per primera vegada, l'organització d'una experiència única per a clients de l'entitat: jugar un partit en les instal·lacions de l'estadi Carlos Belmonte.

• Els aficionats que domiciliïn la seva nòmina a CaixaBank rebran dos abonaments per la temporada 2019-2020.

• A més del patrocini, l'entitat financera continuarà col·laborant amb la Fundació Albacete Balompié, dins del seu compromís amb l'acció social.

CaixaBank continuarà com a patrocinador i soci financer de l'Albacete Balompié durant les pròximes tres temporades. L'acord entre el club d’Albacete i l'entitat financera contempla avantatges per als clients de l'entitat, vinculades a la proposta de valor del programa Family Futbol. Aquesta temporada, com a novetat, podran gaudir d'una experiència única: disputar un partit sobre la mateixa gespa en la qual juga el seu equip, al Carlos Belmonte.

A més, tots aquells afeccionats que domiciliïn la seva nòmina a CaixaBank rebran dos abonaments per acudir als partits de la Lliga que es disputin a l'estadi durant la temporada 2019-2020.

L'entitat financera continuarà sent el banc de referència per l'operativa bancària de l'Albacete Balompié. El Club es mostra molt satisfet amb aquesta vinculació. “Unir el nom de l'Albacete Balompié al de CaixaBank és un valor afegit a la nostra marca”, assegura el Vicepresident i Conseller Delegat del club castellà manxec, Víctor Varela, que espera que aquest nou acord “continuï sent tan fructífer com ho va ser la temporada passada”.

La directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, Isabel Moreno, ha reafirmat el compromís de CaixaBank de ser el banc dels clubs de futbol a Espanya, amb patrocinis a 17 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió. Per Isabel Moreno, “aquest patrocini és una extraordinària ocasió per a posar de manifest els valors que compartim amb la pràctica esportiva, com són la qualitat i la confiança; a més del nostre compromís social, que es plasma en la continuïtat del projecte que vam posar en marxa fa un any amb la Fundació Albacete Balompié”.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar en 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya.

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients en cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelizar als clients en un entorn cada vegada més competitiu i en aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES