Nota de premsa

CaixaBank renova com a patrocinador oficial del Cádiz Club de Fútbol per a les següents tres temporades

Signat un nou acord de patrocini fins al 2022

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
La directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, María Jesús Catalá, i el director general del Cádiz CF, Santiago Pozas

• L'entitat financera reforça el seu compromís amb l'esport i, en particular, amb l'equip andalús i la seva afició.

• L'acord estableix una intensa col·laboració especialment en tres àmbits: drets de marca, finances i accions innovadores dirigides als aficionats.

• Des de 2011, CaixaBank impulsa una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya.

CaixaBank i el Cádiz Club de Fútbol han signat un acord mitjançant el qual l'entitat bancària renova la seva condició de patrocinador oficial del club per a les pròximes tres temporades, fins a l'any 2022. L'entitat financera, presidida per Jordi Gual i de la qual Gonzalo Gortazar n’és el seu conseller delegat, ha volgut continuar mostrant el seu suport i compromís amb l'esport, amb l'equip andalús i amb tota la seva afició.

La signatura ha comptat amb la presència de Santiago Pozas, director general del Cádiz CF, i de María Jesús Catalá, directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, qui ha explicat que “per a CaixaBank és un orgull continuar sent patrocinador oficial del club consolidant la proximitat que venim mantenint en els últims anys i reafirmant una aposta de futur fins al 2022, perquè els aficionats del Cádiz CF també puguin continuar gaudint dels avantatges i facilitats que proporciona l'entitat”.

Per la seva banda, el director general del Cádiz CF, Santiago Pozas, es va mostrar “molt satisfet” d'haver renovat aquest patrocini fins al 2022. “És un orgull per al nostre club que CaixaBank continuï confiant en el nostre projecte mirant al futur, perquè els aficionats cadistes continuïn sent uns privilegiats”.

Drets de marca, col·laboració financera i accions per als aficionats

L'acord entre ambdues entitats estableix el patrocini de CaixaBank, gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb una sèrie de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. El patrocini també inclou paquets d’hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del Cádiz CF.

D'altra banda, l'acord renova la relació que CaixaBank ha mantingut amb el club gadità com el banc de referència per a la seva operativa financera i manté la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants de l'equip.

Al mateix temps, el renovat compromís entre el club i l'entitat financera permetrà a CaixaBank desenvolupar i activar innovadores accions dirigides als afeccionats.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank impulsa des de 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Actualment, l'entitat patrocina 17 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la xarxa de més de 5.000 oficines distribuïdes per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència.

Així mateix, el patrocini esportiu també ofereix sinergies amb l'àmbit comercial. Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES