Nota de premsa

CaixaBank regalarà un abonament de temporada als aficionats malaguistes que domiciliïn la seva nòmina a l'entitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• Des del proper dilluns, els aficionats que domiciliïn la nòmina a qualsevol oficina de CaixaBank tindran l'accés garantit als partits d'abonament que el Màlaga disputi a La Rosaleda

• Amb aquesta acció, CaixaBank, Patrocinador Oficial del club, recolza la campanya d'abonat del club de Martiricos en una pretemporada marcada per la il•lusió

CaixaBank, Patrocinador Oficial del Málaga CF, regalarà a tots els aficionats del club malagueny que domiciliïn la seva nòmina a l'entitat bancària a partir del pròxim dilluns un abonament per a la temporada 2016-2017, amb el que podran assistir als partits del Campionat Nacional de Lliga que es disputin a l'estadi de La Rosaleda.

El director territorial de CaixaBank, Juan Ignacio Zafra, ha manifestat la seva satisfacció després de renovar aquest compromís amb el Màlaga CF, per ser l'equip de referència en un territori "d'enorme rellevància" per a l'entitat financera. "CaixaBank està orgullosa de portar a terme iniciatives que les apropin als ciutadans, famílies i aficionats a l'esport de la ciutat de Màlaga", ha afegit Zafra, que s'ha mostrat confiat en que aquesta temporada el Màlaga assumirà un paper molt rellevant al Campionat Nacional de Lliga.

Tots els aficionat del Màlaga CF que domiciliïn la seva nòmina a CaixaBank, a més d'obtenir el seu abonament de temporada, entraran a formar part del Programa Estrella de CaixaBank. Aquesta proposta ofereix des d'avantatges exclusives en l'àmbit financer, fins a preus especials en propostes culturals i d'oci.

 

NOTÍCIES RELACIONADES