Nota de premsa

CaixaBank reforça la seva aposta pel mercat francès en una nova edició dels premis COCEF

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
D’esquerra a dreta, Rafael Juan, conseller delegat de Vicky Foods, i Víctor Granero, director de la sucursal de CaixaBank a França

• L'entitat ha participat a la gala de premis que cada any atorga la Cambra Oficial de Comerç d'Espanya i França, lliurant el premi de l’‘Empresa espanyola de l'any’ a Vicky Foods.

• La sucursal de CaixaBank a França ha concedit finançament al país per 4.100 milions d'euros des de la seva creació a finals del 2018.

La sucursal de CaixaBank a França continua reforçant la seva aposta pel mercat francès, amb una nova participació a la gala dels premis COCEF, que cada any atorga la Cambra de Comerç d'Espanya a França. En aquesta ocasió, CaixaBank ha estat l'encarregada de lliurar el premi a la ‘Empresa espanyola de l'any’, que ha recaigut a la valenciana Vicky Foods.

CaixaBank, que compta amb llicència bancària a França des del 2018, s'ha consolidat com un banc espanyol de referència per les empreses espanyoles amb interessos a França i per les empreses franceses amb activitat a Espanya. En aquests últims anys, la sucursal de l'entitat al país ha concedit finançament corporatiu a empreses per 4.100 milions d'euros.

A aquest àmbit, l'entitat manté un creixement rellevant al sector del finançament sostenible a França, amb un volum total de 1.200 milions d'euros des del 2018, destacant operacions a diferents indústries com les del retail (ELO i Fnac), l'immobiliari (URW) o les infraestructures (Saur), sent CaixaBank, a aquesta última operació, l'únic banc espanyol participant.

La sucursal de CaixaBank a França ofereix serveis de comerç exterior, i banca corporativa a empreses franceses, a empreses espanyoles amb interessos i activitats a França, i a multinacionals amb interessos al país. Entre els sectors més destacats, es troben les infraestructures (aigua, fibra òptica i autopistes), el sector ferroviari o l'aviació comercial.

 

NOTÍCIES RELACIONADES