Nota de premsa

CaixaBank reforça la proximitat i la transparència amb els seus accionistes de Balears

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Trobada amb accionistes a Palma

• Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de CaixaBank, ha analitzat els últims resultats de l'entitat en una trobada corporativa, on també ha assistit Oriol Rueda, director comercial de Banca Retail a Balears.

• CaixaBank compta a Balears amb més de 17.000 accionistes, que representen un 3% del total la base accionarial de l'entitat.

CaixaBank segueix reforçant les seves iniciatives per fomentar la transparència i la proximitat amb els seus accionistes. L'entitat s'ha reunit amb més de 60 accionistes de Balears en una jornada celebrada en el marc del programa de trobades corporatives 2020. En la reunió, organitzada al CaixaForum Palma, Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes, ha analitzat els últims resultats de l'entitat. A l’acte també ha assistit Oriol Rueda, director comercial de Banca Retail a Balears.

A través d'aquestes jornades, CaixaBank vol explicar de primera mà als seus inversors minoristes els últims resultats obtinguts. A més, els accionistes tenen l'oportunitat de traslladar les seves consultes a l'equip de Relació amb Accionistes de l'entitat i també conèixer les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició. A Balears, CaixaBank compta amb més de 17.000 accionistes, el 3% del total.

Durant l’any 2019, l'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar ha impulsat aquests actes de proximitat i ha celebrat 28 trobades corporatives, un 55,6% més que durant l’any 2018, on han participat més de 1.400 accionistes. Un dels objectius de CaixaBank és estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l'IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que han de sustentar qualsevol relació entre la companyia i un dels seus principals públics objectius, l'accionista.

 

NOTÍCIES RELACIONADES