Nota de premsa

CaixaBank reforça el seu posicionament a Extremadura amb la creació d'una nova Direcció Comercial

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
El nou director comercial de CaixaBank a Extremadura, Pedro Zarco

• Pedro Zarco, fins ara director d'Àrea de negoci a Ciudad Real, assumeix el nou càrrec de director comercial.

• La Direcció Comercial coordinarà les tres direccions d'Àrea de CaixaBank a la Regió d'Extremadura amb 70 oficines.

CaixaBank reforçarà el seu posicionament a la Regió d'Extremadura amb la creació d'una nova Direcció Comercial, dependent de la Direcció Territorial d'Extremadura i Castella-la Manxa, liderada per Mª Jesús Catalá i que coordinarà les tres direccions d'Àrea de CaixaBank a la Regió.

El fins ara director d'Àrea de negoci a Ciudad Real, Pedro Zarco, ha estat la persona designada per assumir el nou lloc directiu amb el qual l'entitat pretén consolidar l'aposta comercial per la Regió, augmentant la seva presència i compromís financer en una de les comunitats del país amb més potencial de desenvolupament agroalimentari, indústria i de serveis.

La nova Direcció Comercial coordinarà les tres Àrees de Negoci de CaixaBank, corresponents a Càceres, Badajoz i Badajoz Agro. Actualment, CaixaBank compta amb 70 oficines a Extremadura i 258 empleats. Quant a segments, l'entitat financera compta a la Regió amb dos Centres d'Empreses, un Centre de Banca Privada, un Centre de Banca d'Institucions i una destacada posició en el sector agroalimentari amb la línia de negoci, AgroBank. Una altra dada rellevant que ha propiciat aquesta aposta, ha estat la inversió de l'Obra Social “la Caixa” a Extremadura, que el 2017 ha estat de 4,5 milions d'euros.

Pedro Zarco és diplomat en Oficina Bancària per la Universitat Autònoma de Madrid. Posseeix formació de postgrau a ESADE, en concret ha cursat el Program for Management Development, PMD. Després de set anys ocupant diferents càrrecs a Banco Popular, havent estat els 4 últims director d'oficina a Toledo i Ciudad Real, el 1998 es va incorporar a “la Caixa” com a director de l'oficina que l'entitat tenia a Alcázar de San Juan, càrrec que va ocupar durant 3 anys. A continuació, el van promocionar com a director de l'oficina principal de Ciudad Real, i en complir-se 3 anys de la seva arribada, va ascendir com a director d'àrea de negoci de “la Caixa” a Talavera de la Reina. Dos anys més tard, l'entitat li va oferir la direcció d'àrea de negoci a Toledo, càrrec que va assumir durant 7 anys. Passat aquest temps, Zarco va tornar a Ciudad Real com a Director d'Àrea de negoci de CaixaBank, lloc que ha exercit fins a aquest nou nomenament.

 

NOTÍCIES RELACIONADES