Nota de premsa

CaixaBank reforça el seu compromís amb un Granada CF de Primera Divisió

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Antonio Fernández, director general del Granada CF; Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Andalucia Oriental i Múrcia; Mar Porcel, Directora de l'Àrea de Negoci de CaixaBank a Granada

• Ambdues entitats mantenen una intensa col·laboració especialment en tres àmbits: drets de marca, finances i accions dirigides als clients de l'entitat financera.

• Des del 2011, CaixaBank impulsa una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya.

CaixaBank i el Granada CF s'han reunit aquest matí al Nuevo Estadio de Los Cármenes per reforçar l'acord de patrocini subscrit per ambdues entitats i que permetrà l'entitat financera acompanyar el club granadí per novè any consecutiu, després del seu retorn a l'elit del futbol espanyol.

La trobada ha comptat amb la presència del director general del Granada CF, Antonio Fernández, i del director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Múrcia, Juan Ignacio Zafra, qui ha explicat que “per a CaixaBank és un orgull patrocinar el Granada CF per novè any consecutiu i consolidar la proximitat que sentim amb el club. En aquest sentit, continuarem treballant perquè l'afició pugui accedir a nous avantatges i facilitats per gaudir del futbol i, en particular, del seu equip”.

Drets de marca, col·laboració financera i accions per als aficionats

L'acord existent entre ambdues entitats estableix que CaixaBank, com a patrocinador del Granada CF, compta amb una sèrie de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. El patrocini també inclou paquets d’hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del Club.

Igualment, l'acord manté la condició de CaixaBank com una de les entitats de referència per a l'operativa financera del Granada CF i la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants de l'equip.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank impulsa des del 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Actualment, l'entitat patrocina 17 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la xarxa de més de 5.000 oficines distribuïdes per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència.

Així mateix, el patrocini esportiu també ofereix sinergies amb l'àmbit comercial. Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES