Nota de premsa

CaixaBank, reconegut com el 'Millor Banc Digital d'Europa Occidental' per Euromoney

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Jordi Gual, president de CaixaBank, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank

• La publicació britànica Euromoney ha premiat per primera vegada a CaixaBank amb el premi Western Europe's Best Digital Bank.

• El premi suposa un reconeixement a la digitalització i a la innovació tecnològica del banc: manté una quota de penetració en banca digital del 33%; el 56% dels seus clients són digitals i compta amb 4,9 milions de clients en banca mòbil.

• Aquest guardó se suma al premi concedit pel medi especialitzat PWM (Grup Financial Times) a la millor entitat de Banca Privada d'Europa per la seva aplicació de la tecnologia, i al de Best Bank in Spain 2018, atorgat aquest any la revista nord-americana Global Finance.

CaixaBank ha estat escollit ‘Millor Banc Digital d'Europa Occidental’ (Western Europe's Best Digital Bank) per la revista britànica Euromoney, per la seva transformació digital i la seva innovació tecnològica. CaixaBank ha rebut per primera vegada aquest reconeixement per part de la revista britànica Euromoney.

L'entitat presidida per Jordi Gual, i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients dels quals el 56% són digitals i 4,9 milions usuaris de banca mòbil. Així mateix, l'entitat financera compta amb el major nombre d'usuaris de serveis financers digitals web i mòbil d'Espanya segons Comscore, i manté una quota de penetració en banca digital del 33%.

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha indicat  que "el premi suposa un reconeixement a una de les línies estratègiques de l'entitat: la transformació digital i la decidida aposta per la innovació tecnològica". Gual ha emfatitzat que "CaixaBank, al llarg de la seva història, ha assumit la innovació com un repte estratègic i un tret diferencial de la seva cultura".

Per la seva part, el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha destacat “el lideratge de l'entitat en tecnologies de nova generació per aportar major valor al negoci i transformar processos, ampliant l'oferta per al client digital”. Per a Gortázar, “l'objectiu final del banc és convertir les idees innovadores en projectes reals, que permetin més interacció amb el client, més vendes digitals o presencials, més eficiència i control de costos i la generació de major valor”.

CaixaBank desenvolupa contínuament iniciatives innovadores centrades en millorar el servei i l’experiència del client i l'eficiència de l'entitat amb l'aplicació de noves tecnologies, com el big data, la intel·ligència artificial i la implementació de la tecnologia blockchain.

Reconeixements internacionals a CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.318 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat escollit com a millor banc d'Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista novaiorquesa Global Finance, i pel medi especialitzat Porfessional Wealth Management (PWM), del grup Financial Times, com a millor entitat de banca privada d'Europa per la seva aplicació de la tecnologia.

BPI, escollit Best Bank in Portugal per primera vegada

D'altra banda, Euromoney també ha premiat al banc portuguès BPI, que pertany al Grup CaixaBank, amb el guardó al ‘Millor Banc a Portugal en 2018’ (Best Bank in Portugal 2018). Es tracta de la primera vegada que BPI és reconegut com el millor banc a Portugal per part d'aquesta publicació especialitzada.

Segons els criteris utilitzats per Euromoney, aquest guardó reconeix els resultats en l'estratègia de creixement, l'augment en la seva base de clients i la innovació digital i el compromís social de BPI, entre d'altres aspectes destacats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES