No mostrar més aquest missatge

Nota de premsa

CaixaBank, reconegut com el banc líder en el desenvolupament del comerç exterior en països emergents

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank International Banking

• La Corporació Financera Internacional (IFC), entitat del Grup Banc Mundial, ha premiat al banc pel seu suport a la internacionalització d'empreses en països emergents en el marc del Programa de Finançament per al Comerç Mundial (GTFP).

• Durant l’any 2017, CaixaBank ha col·laborat amb IFC en 19 països en vies de desenvolupament.

CaixaBank ha estat escollit "Best Confirming-Bank Partner for Financing in Emerging Markets 2017" (Millor banc col·laborador en el finançament de mercats emergents) per part de la Corporació Financera Internacional (IFC), entitat del Grup Banc Mundial, en el marc del Programa de Finançament per al Comerç Mundial (GTFP).

Per primera vegada, IFC, la principal institució internacional de finançament dedicada exclusivament al sector privat en les economies en vies de desenvolupament, reconeix el suport de CaixaBank a la internacionalització d'empreses en països emergents que, el 2017, va col·laborar en un total de 19 països en desenvolupament de tot el món.

L'entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat és Gonzalo Gortázar, ha donat suport el finançament d'empreses tant en països on està present amb oficines de representació o sucursals, com en les regions on no té presència física. Dels 19 països en els quals CaixaBank ha col·laborat al 2017 amb IFC, destaquen Turquia (Istanbul), Sud-àfrica (Johannesburg), Brasil (Sao Paulo) i Egipte (el Caire), on l'entitat té oficines de representació. 

Segons l'opinió de CaixaBank, ser nomenat "Best Confirming-Bank Partner for Financing in Emerging Markets 2017" és un reconeixement als més de 10 anys que l'entitat contribueix al programa GTFP d'IFC. Amb aquest guardó, el Grup Banc Mundial ha volgut destacar a CaixaBank per ser un dels bancs més actius en el programa de finançament i per la seva tasca en el suport al comerç exterior als països emergents durant 2017.

A través del programa de finançament per al comerç mundial, els bancs de països emergents estableixen aliances comercials amb un gran nombre de bancs internacionals perquè aquests puguin finançar operacions comercials amb empreses del sector privat.

CaixaBank, presència internacional

Actualment, CaixaBank disposa d'una xarxa internacional integrada per 26 sucursals operatives i oficines de representació presents en 18 països.

L'entitat compta amb oficines de representació a París (França), Milà (Itàlia), Istanbul (Turquia), Pequín, Xangai i Hong Kong (Xina), Dubai (Emirats Àrabs Units), Nova Delhi (Índia), el Caire (Egipte), Santiago de Xile (Xile), Bogotà (Colòmbia), Nova York (EUA), Singapur, Johannesburg (Sud-àfrica), Sao Paulo (Brasil), Alger (Algèria) i Lima (Perú).

A més, disposa de sucursals internacionals a Varsòvia (Polònia), Casablanca, Tànger i Agadir (Marroc), Londres (Regne Unit) i Frankfurt (Alemanya). Així mateix, CaixaBank manté acords amb bancs internacionals per facilitar l'operativa internacional i el comerç exterior de les empreses i dels particulars en qualsevol país del món.

CaixaBank també participa en el capital d'entitats financeres de diversos països, amb les que ha desenvolupat estratègies de col·laboració conjunta. L'entitat compta amb un 94% del Banc BPI i un 9,92% de l'entitat austríaca Erste Bank.

Sobre IFC

IFC, membre del Grup del Banc Mundial, és la major institució de desenvolupament global enfocada al sector privat en mercats emergents. Treballem amb més de 2.000 empreses a tot el món, fem servir el nostre capital, experiència i influència per crear mercats i oportunitats en les àrees més difícils del món. L'any fiscal 2017, vam lliurar un rècord de 19.300 milions de dòlars en finançament a llarg termini per als països en desenvolupament, aprofitant el poder del sector privat per ajudar a posar fi a la pobresa i incentivar la prosperitat. Per a més informació, www.ifc.org

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES