Nota de premsa

CaixaBank proposa “descobrir” aquest estiu la Casa del Cordón a través d’un joc de pistes

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Casa del Cordón

• La Casa del Cordón, seu de la direcció territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, serà la protagonista d'un joc, proposat per l'equip d'empleats de l'entitat a Burgos.

• La finalitat del joc és obrir a la ciutat aquest emblemàtic edifici, a través de vuit detalls que es mostren a les finestres del Carrer Santander i que els participants podran reconèixer i fotografiar amb els seus mòbils, pujant-ho a Instagram sota l'etiqueta #descubreCasadelCordon.

Gràcies a la iniciativa de l'equip d'empleats de CaixaBank a Burgos, la Casa del Cordón, seu de la direcció territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, “obrirà” les seves portes, a través d'una original proposta estiuenca.

122 fotografies realitzades per prop de 40 empleats de l'entitat han servit de base per trobar vuit detalls de la Casa del Cordón amb els quals mostrar aquest emblemàtic edifici d'una forma diferent i amena.

Les vuit finestres situades al Carrer Santander lluiran aquests dies una imatge diferent de cadascun d'aquests vuit espais que s'han volgut destacar perquè els participants que s'animin puguin intentar localitzar al pati i a la façana de la Casa cadascun d'ells.

Quan un participant localitzi alguna de les “pistes” podrà, si ho desitja, fotografiar-la, tractant d'assemblar-se el més possible a la imatge exposada a la finestra i pujar-la a Instagram amb l'etiqueta #descubreCasadelCordon i menció a @caixabank amb l'objectiu d'aconseguir el màxim nombre de participants i la difusió i coneixement d'un edifici vinculat de forma extraordinària a la història de Burgos.

Aquesta proposta ha comptat amb la col·laboració de la Universitat de Burgos tant en la selecció final de les vuit imatges com en l'elaboració d'un díptic on s'explica el significat de cadascun d'aquests vuit detalls i que es distribuirà de forma gratuïta entre els que aquests dies s'animin a participar amb CaixaBank descobrint la Casa del Cordón.

 

NOTÍCIES RELACIONADES