Nota de premsa

CaixaBank proporcionarà crèdit i altres serveis financers als empresaris de Verín

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El conveni ha estat subscrit pel president de l'associació, Santos Álvarez, i pel director de CaixaBank a Verín, Óscar Mociño.

• Gràcies a un acord subscrit amb CCU AEVER, els seus associats disposaran de productes i serveis financers en condicions avantatjoses

• El conveni s'inscriu en el compromís que CaixaBank manté cap als autònoms i petits empresaris.

CaixaBank i el CCU AEVER, entitat integrada pel Centro Comercial Urbano de Verín i la seva Associació d'Empresaris, han signat un acord que permetrà als més dels seus cent cinquanta associats incrementar la seva competitivitat gràcies a un major accés a finançament i a les últimes solucions de cobrament, protecció i seguretat disponibles al mercat. El conveni ha estat subscrit pel president de l'associació, Santos Álvarez, i pel director de CaixaBank a Verín, Óscar Mociño.

Aquest acord, que afavorirà la relació comercial entre ambdues entitats, contempla dos grans camps d'actuació: d'una banda, CaixaBank posarà a la disposició del teixit empresarial de Verín diferents solucions de finançament dissenyades per atendre les seves necessitats: línies de crèdits, de circulant i préstecs per a la inversió. D’altra banda, s'ofereix una àmplia cartera de productes i serveis específics per al comerç minorista com a comptes sense costos de manteniment, terminals de pagament bonificats (TPV) i assegurances que permeten cobrir totes les contingències que puguin derivar de la seva activitat. Així mateix, CaixaBank oferirà als membres del CCU AEVER diverses fórmules de renting o la possibilitat d'adaptar els seus negocis a l'e-commerce, amb la creació d'un canal de vendes a Internet.

Després de la signatura de l'acord, el representant de CaixaBank ha insistit en la proximitat que l'entitat vol mantenir amb els autònoms i el petit negoci. Segons Mociño, un dels objectius de CaixaBank consisteix a reforçar el contacte amb aquest sector amb l'objectiu de reforçar les seves prestacions i col·laborar en el seu creixement.

Des d'avui, CaixaBank posarà a la disposició de tots els membres del CCU AEVER el personal de la seva oficina a la localitat. Els gestors especialitzats de CaixaBank compten amb una acreditada experiència en operacions i recursos amb el comerç minorista.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat capdavantera en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat triat Best Bank in Spain 2017 (Millor Banc a Espanya) per part de la publicació britànica Euromoney, per quarta ocasió consecutiva. Aquest any, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per tercera vegada consecutiva, com a millor entitat de banca privada a Espanya. D'altra banda, la revista novaiorquesa Global Finance ha guardonat CaixaBank com a Millor Banc a Espanya (Best Bank in Spain 2017).

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i també forma part de l’A-List de CDP, la llista que distingeix a les empreses capdavanteres en la lluita contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES