Nota de premsa

CaixaBank presenta una nova edició dels “Relats Solidaris de L’Esport”

L’entitat financera és el nou patrocinador principal del projecte

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
David Escudé, regidor d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona; Anna Caula, secretaria general de l´Esport de la Generalitat de Catalunya; Joan Laporta, president del FC Barcelona; Jordi Romañach, director de Comunicació, Sostenibilitat i RRII d´El Corte Inglés; Ansu Fati, jugador del primer equip del FC Barcelona masculí; Maria Lluïsa Martínez, directora de Comunicació i RRII de CaixaBank; Angie Rosales, fundadora de Pallapupas; Xavier Torres, representant dels periodistes esportius participants al projecte

• L’edició d’enguany ha comptat amb Ansu Fati -jugador del FC Barcelona- com a padrí del llibre elaborat per un grup de més de 40 periodistes esportius de Catalunya.

• L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària és recaptar fons amb la venda del llibre, que en aquesta ocasió aniran destinats a l’Associació Pallapupas.

 

Avui s’ha presentat, a la seu corporativa de CaixaBank a Barcelona, la 17ena edició de la iniciativa “Relats Solidaris de l’Esport”. L’edició d’enguany, la primera en la qual CaixaBank entra com a patrocinador principal del projecte, ha comptat amb Ansu Fati -jugador del FC Barcelona- com a padrí del projecte.

La iniciativa, creada l’any 2005 per un grup de més de 40 periodistes esportius catalans, busca ajudar a les persones que més ho necessiten gràcies a la publicació anual d’un llibre que conjuga múltiples històries inventades pels principals periodistes esportius del país. Els participants editen un llibre de relats que posteriorment es posa a la venda amb l’objectiu de recaptar fons per iniciatives solidàries diverses.

Quique Setién, Marc-André Ter Stegen, Ernesto Valverde, Marc Márquez, Luis Suárez, Gerard Piqué, Leo Messi, Pep Guardiola o Xavi Hernández han estat alguns dels padrins d’aquest projecte, molt arrelat al territori.

En aquesta ocasió, els beneficis obtinguts per la venda del llibre aniran destinats a l’Associació Pallapupas, entitat sense ànim de lucre fundada l’any 2000 que treballa en estreta col·laboració amb el personal sanitari amb l'objectiu de millorar l’estat emocional de pacients pediàtrics i adults, familiars i personal sanitari, a través de l’humor en l’àmbit hospitalari.

Amb aquesta acció, CaixaBank prossegueix amb la seva estratègia d’impulsar, a través del patrocini, el desenvolupament d’entitats esportives, culturals i institucions perquè els seus projectes prosperin i provoquin un progrés social i econòmic, sempre en línia amb els valors fundacionals de l’entitat financera.

 

NOTÍCIES RELACIONADES