Nota de premsa

CaixaBank presenta la plataforma Renting&Go per poder realitzar la contractació del rènting de forma 100% digital

L'entitat financera avança en el seu objectiu d'oferir la millor experiència d'usuari en tots els canals

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina Store de CaixaBank amb un cotxe procedent d’una campanya comercial de renting

• Aquest canal complementa la contractació física que es realitza actualment a través de les prop de 4.000 oficines de l'entitat repartides per tot el territori.

• L'entitat ha començat a comercialitzar de manera ‘online’ el Seat Arona en condicions exclusives i preveu la incorporació de nous models de vehicles en futures campanyes, que seran híbrides entre l'oferta física i la digital.

• CaixaBank, a través de la filial CaixaBank Payments & Consumer i en col·laboració amb Arval, està impulsant una nova estratègia per dinamitzar la comercialització de noves solucions de mobilitat sostenible sota la fórmula del rènting.


CaixaBank presenta Renting&Go, una nova plataforma integrada en el canal de banca online de l'entitat, CaixaBankNow, per poder dur a terme la contractació de rènting de forma 100% digital i des de qualsevol dispositiu, web i mòbil. Aquest canal complementa la contractació física que es realitza actualment a través de les prop de 4.000 oficines de l'entitat repartides per tot el territori espanyol i suposa una nova alternativa de contractació per als clients.

En un primer moment, l'entitat ha començat a comercialitzar de manera online el Seat Arona, en condicions exclusives. En les pròximes campanyes, es preveu que aquesta modalitat ja estigui activa per poder realitzar la contractació de manera presencial a través d'oficina o de manera digital. La immediatesa és un dels avantatges d'aquesta nova modalitat, ja que, una vegada el client ha accedit a CaixaBankNow, en tan sols quatre clics es pot accedir al catàleg disponible, visualitzar les fitxes amb la informació i detalls de cada vehicle, simular la quota a pagar, triar la localitat en la qual es vol recollir el vehicle i seleccionar el compte en la qual es vol carregar el rebut, signant l'operació també de manera digital i sense necessitat de realitzar cap tràmit a les oficines. 

L'objectiu de l'entitat presidada per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar és ampliar el catàleg de vehicles que es poden contractar de manera digital. Per aquest motiu, la nova campanya de rènting del Toyota Corolla que s'impulsarà al setembre ja comptarà amb aquesta nova forma de contractació.

D'aquesta manera, CaixaBank avança en el seu objectiu d'oferir als clients la millor experiència d'usuari en tots els canals perquè el client pugui triar a cada moment el servei que prefereix en funció de les seves necessitats. Es tracta d'una de les línies prioritàries d'actuació recollides en el Pla Estratègic 2019-2021 de l'entitat. D'aquesta manera, els clients de CaixaBank disposen de la xarxa d'oficines més gran d'Espanya, una potent oferta omnicanal i la xarxa de caixers més extensa.

Canvis en la mobilitat

El rènting és una modalitat en augment, tal com es desprèn de les dades de l'Associació Espanyola de Rènting de Vehicles (AER). Segons aquesta organització, els clients de rènting de vehicles a Espanya s'eleven a 203.377 a tancament de juny 2020, que ostenten un parc total de 715.041 vehicles. Aquesta xifra suposa un augment del 27’6% de clients respecte al primer semestre del 2019.

CaixaBank, a través de CaixaBank Payments & Consumer, la filial especialitzada en finançament al consum i mitjans de pagament, s'ha marcat l'objectiu, conjuntament amb Arval, líder mundial en rènting i solucions de mobilitat i soci de l'entitat financera en aquest negoci, d'impulsar les noves solucions de mobilitat sostenible. Concretament totes dues entitats estan impulsant una estratègia conjunta per comercialitzar fins al 2025 al voltant de 150.000 nous vehicles sota la fórmula de rènting. 

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya fruit de la unió de CaixaBank Payments, CaixaBank Consumer Finance, PromoCaixa i 20 filials més.

La companyia, presidida per Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i el conseller delegat del qual és Juan Gandarias, gestiona un crèdit viu de prop de 8.700 milions d'euros i és l'entitat líder en pagament amb targeta, amb un parc de 17,8 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació del 23,8% en compres i del 27,1% a través dels TPV en els comerços.

La missió de la companyia se centra en desenvolupar solucions per oferir la millor experiència de pagament i facilitar el finançament de les il·lusions i projectes dels clients, de manera senzilla, àgil i responsable, a través de canals propis i acords amb grans distribuïdors comercials.

CaixaBank Payments & Consumer, amb vocació internacional que compta amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, també treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques de la companyia.

Sobre Arval Service Lease, companyia especialitzada en rènting de vehicles de servei complert, proporciona solucions de mobilitat flexibles, fàcils i sostenibles a tots els seus clients i compta amb una flota finançada superior a 1,3 milions de vehicles als 30 països on opera. Arval es va fundar l’any 1989 i és propietat 100% de BNP Paribas. 

A Espanya és present des del 1996 i compta amb més de 750 empleats. La xifra de vehicles finançats a Espanya és superior a 150.000 unitats, la qual cosa la converteix en el primer operador de rènting a nivell nacional.

 

NOTÍCIES RELACIONADES