Nota de premsa

CaixaBank presenta als sindicats un pla de reestructuració per reforçar la seva eficiència i la seva posició competitiva en el mercat i continuar donant suport a la inclusió financera

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Exterior d'una oficina Store de CaixaBank

• L'entitat proposa potenciar el nou model d'oficines urbanes, enfortir la xarxa rural i reforçar els serveis digitals.

• CaixaBank aposta per mantenir i flexibilitzar la xarxa d'oficines en poblacions amb menys de 10.000 habitants per garantir la sostenibilitat del seu model d'inclusió financera.

• El procés de diàleg obert el passat 10 de gener amb els representants sindicals té la ferma voluntat d'assolir un acord de consens sobre aquestes mesures.

CaixaBank s'ha reunit avui amb la representació sindical amb motiu de la negociació d'un pla de reestructuració per seguir transformant la xarxa de distribució, reforçar la seva proximitat al client i oferir la millor experiència al client per tots els canals.

En aquest sentit, l'entitat proposa una sèrie de mesures per estendre el model d'oficina Store en àrees urbanes i ampliar la quota de sucursals fins a 700 oficines Store; consolidar i potenciar el model AgroBank en l'àmbit rural (poblacions amb menys de 10.000 habitants), on l'entitat té més de 1.000 oficines, de manera que es garanteixi la sostenibilitat d'un model diferencial d'inclusió financera; i intensificar l'oferta d'atenció remota amb gestor personal a través del servei inTouch, i passar dels 900 gestors actuals a 2.000.

El pla de reestructuració generaria un excedent laboral que CaixaBank estima en 2.157 persones.

CaixaBank ha presentat aquestes propostes a la representació sindical, amb la ferma voluntat d'arribar a un acord consensuat després del procés de negociació obert el passat 10 de gener.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES