Nota de premsa

CaixaBank presenta a València Mi Comercio Online per ajudar als petits comerciants a digitalitzar el seu negoci en pocs dies i de forma efectiva

Jornada a València - Digitalització de les pimes

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Mi Comercio Online ajuda als petits comerços a digitalitzar el seu negoci

• Una aliança de líders tecnològics ajuda al petit comerç a crear la seva botiga virtual amb la plataforma Mi Comercio Online.
• CaixaBank ha reunit a València a 200 petits comerciants per facilitar-los formació i eines perquè puguin crear el seu propi canal de venda online de forma fàcil i ràpida.
• Les vendes dels comerços electrònics a la Comunitat Valenciana van créixer un 8,61% en el primer trimestre de 2017.
• CaixaBank, Amazon, SEUR, Roca Salvatella, PrestaShop, BrainSINS, Confiança Online i DMS Consulting, amb el suport del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme a través de Red.es, s'han unit per crear una plataforma que permet als comerços digitalitzar el seu negoci de forma efectiva.

El comerç electrònic és un sector en ple procés d'expansió, amb un creixement interanual en vendes superior al 20% a Espanya. A la Comunitat Valenciana, el volum de negoci dels comerços online va augmentar un 8,61% en el primer trimestre de 2017. 

Per ajudar als petits comerços a digitalitzar el seu negoci en pocs dies i de forma efectiva, una aliança d'empreses líders del comerç electrònic integrada per CaixaBank, Amazon, SEUR, Roca Salvatella, PrestaShop, BrainSINS, Confiança Online i DMS Consulting, amb el suport de Red.es, ha llançat Mi Comercio Online, una plataforma que permet als petits comerços digitalitzar el seu negoci en pocs dies i de forma efectiva.

CaixaBank ha reunit avui a 200 petits comerços de la Comunitat Valenciana interessats en la iniciativa amb l'objectiu de facilitar-los la formació i les eines necessàries per desenvolupar el comerç electrònic.

L'acte celebrat a la Fundació Universitat Empresa Adeit ha comptat amb la presència d'experts en comerç electrònic de les diferents àrees necessàries per al desenvolupament d'un canal online: Estratègia (ECOM360), Aspectes Legals (DMS Consulting), Pagaments (Comercia Global Payment), Logística (SEUR) i Marketplace (Amazon), entre altres.

En la sessió s'ha parlat sobre la transformació digital, la creació d'una botiga online, els aspectes legals a tenir en compte, l'acceptació de pagaments online, els serveis logístics i enviaments, el màrqueting i conversió en vendes, la venda en marketplace, el foment de la confiança dels clients, etc

Aquesta iniciativa de potenciació de l'e-commerce a Espanya neix de la creixent necessitat del petit comerç per crear un nou canal de venda a l'entorn online, un àmbit amb una demanda creixent. A la Comunitat Valenciana, més de 3.000 negocis ja utilitzen les solucions d'e-commerce de CaixaBank. Segons les últimes dades de l'entitat, el volum de negoci dels comerços electrònics que utilitzen la plataforma de pagaments online de CaixaBank va assolir a Espanya els 1.288 milions d'euros en el primer trimestre del 2017.

Una solució 360º

Mi Comercio Online és una solució 360º que ofereix als comerços, en un mateix espai i de forma fàcil i personalitzada, totes les eines que necessiten per engegar el seu negoci online, des de la formació fins a la creació de la botiga virtual.

Cada empresa integrant del projecte ha aportat a la plataforma els seus coneixements i la seva experiència en la digitalització del seu negoci. Amb Mi Comercio Online, el comerç pot formar-se a través d'un curs de formació online impartit pels principals players de comerç electrònic, adquirint tots els coneixements necessaris sobre estratègia digital, botiga online, participació en un Marketplace, cobraments a clients, logística, aspectes legals, màrqueting i conversió en vendes.

A més, les empreses involucrades a través de la plataforma proporcionen les eines digitals i els serveis associats que el comerç necessita per començar a vendre per Internet. La plataforma està pensada perquè el petit comerciant pugui realitzar la seva primera venda online en pocs dies.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES