Nota de premsa

CaixaBank presenta a Navarra el seu nou servei d'assessorament independent per a clients de Banca Privada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
(D’esquerra a dreta) David Yárnoz, xef del restaurante El Molino de Urdániz; Ana Díez Fontana, directora territorial de CaixaBank a Navarra; i, Alfonso Sánchez González, director de Banca Privada i Banca Premier de CaixaBank a Navarra.

L'entitat ha donat a conèixer avui aquest servei a un grup de clients en un acte celebrat al restaurant El Molino de Urdániz, en el qual han compartit una experiència gastronòmica amb el xef David Yárnoz, actualment distingit amb una ‘estrella Michelín’.
CaixaBank Wealth, que s'ha constituït amb 7 experts en gestió de patrimonis i cobreix totes les possibilitats que ofereix el marc regulatori del MIFID II, compta amb una estructura organitzativa separada de l'entitat financera i realitza el servei d'assessorament amb cobrament explícit.

Pamplona, 5 de juny de 2018

CaixaBank ha presentat avui a Navarra CaixaBank Wealth, un nou servei d'assessorament independent pioner a la banca espanyola i que sorgeix en el marc de la nova regulació MIFID II.

La presentació davant un grup de clients de Banca Privada s'ha celebrat avui al restaurant El Molino de Urdániz amb la participació d'Ana Díez Fontana i Alfonso Sánchez González, directora territorial i director de Banca Privada i Banca Premier de CaixaBank a Navarra, respectivament.

CaixaBank Wealth disposa d'una estructura organitzativa integrada inicialment per 7 experts en gestió de patrimonis, amb àmplia experiència i coneixement del mercat financer en tots els seus àmbits, per donar servei al negoci de Banca Privada de l'entitat. A través d'aquest servei, es prioritza l'estratègia d'inversió que millor s'adapti a cada moment, d'acord amb els objectius de rendibilitat, risc, termini i liquiditat que necessiti el client.

El gestor de CaixaBank Wealth serà l'encarregat de dissenyar l'estratègia d'inversió, sempre en el marc d'un contracte d'assessorament que establirà els paràmetres de la relació amb l'entitat. A més, el gestor podrà elaborar una visió agregada de les posicions del client, incloses les que mantingui en altres entitats, amb una anàlisi conjunta del risc i distribució d'actius.

L'estructura organitzativa està separada i es realitza un cobrament explícit del servei d'assessorament de manera que el client pot conèixer per endavant el cost associat amb la màxima transparència. A més, el client tindrà a la seva disposició una gamma més extensa de productes i serveis donant accés a gestió passiva i classes sense comissió de comercialització en els diferents instruments financers. I, com a client de CaixaBank Wealth, també podrà tenir accés directe a equips d'especialistes que dissenyaran la millor solució a les seves inversions.

Experiència gastronòmica amb David Yárnoz, una ‘estrella Michelín’

A més, l'acte d'avui a Urdániz ha servit als clients per viure una experiència gastronòmica amb David Yárnoz, qui en l'actualitat és un dels millors xefs d'Espanya i està acreditat amb la distinció d'una ‘estrella Michelín’.

El famós cuiner ha presentat avui als clients de CaixaBank un menú degustació acompanyat per un maridatge de vins en el qual ha prevalgut la senzillesa, la naturalitat i l’exquisitat dels plats, veritables senyals d'identitat que han portat a David Yárnoz a la cúspide de la gastronomia espanyola.

CaixaBank Banca Privada, referència a Navarra

CaixaBank Banca Privada té a Navarra 2.400 clients i compta amb 2.486 milions d'euros en actius sota gestió a 31 de març de 2018. L'oferta de productes i serveis de l'entitat en aquest segment s'orienta a clients amb més de 500.000 euros de patrimoni. A la Comunitat Foral té un centre específic de Banca Privada situat a Pamplona.

La clau de l'èxit es basa en un model de Banca Privada que combina el servei universal d'oficines, amb més de 5.000 oficines, amb un servei especialitzat format per més de 500 gestors, 46 centres exclusius i unes prestacions tecnològiques que permeten oferir assessorament des de qualsevol lloc.

A més, CaixaBank Banca Privada disposa de l'equip Altium, dedicat a la gestió de patrimonis superiors als 10 milions d'euros, que treballa juntament amb els gestors de Banca Privada i ofereix una proposta de servei global a aquells clients que demandin un alt grau de sofisticació en la gestió del seu patrimoni. L'equip és present a Navarra, Barcelona, País Basc, Andalusia i Madrid per oferir cobertura a tot el territori.

 

NOTÍCIES RELACIONADES