Nota de premsa

CaixaBank presenta a Fitur la nova línia de negoci Hotels & Tourism per reforçar el seu lideratge al mercat turístic i hoteler

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Sant Francesc Hotel Singular

• CaixaBank disposarà d'un stand de 60 metres en el qual més de 30 professionals especialitzats en el sector oferiran atenció personalitzada a les empreses hoteleres.

• CaixaBank Hotels & Tourism compta amb 14.000 clients i 5.000 milions d'euros de volum de negoci, la qual cosa posiciona a l'entitat com un referent per a aquest segment d'empreses.

• En el marc de Fitur, CaixaBank organitzarà una pop up turística batejada com #WanderlustMadrid2018 per fomentar l'intercanvi d'idees entre professionals del sector.

CaixaBank reafirma la seva aposta pel sector turístic i hoteler amb la presència, per primera vegada i de forma activa, en la Fira Internacional de Turisme, Fitur. L'entitat presentarà a la indústria turística la nova línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, creada per consolidar el lideratge de CaixaBank al mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers, i que s'articula a través d'un servei especialitzat.

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i dirigida pel conseller delegat Gonzalo Gortázar, comptarà amb un ampli stand de 60 metres en el qual més de 30 professionals especialitzats en el mercat turístic oferiran atenció personalitzada en Fitur a totes les empreses hoteleres que requereixin productes i serveis específics per al sector.

CaixaBank és l'entitat de referència en el sector turístic amb una cartera de més de 14.000 clients i 5.000 milions d'euros de volum de negoci. A més, sota la marca CaixaBank Hotels & Tourism, l'entitat preveu un creixement del 20% en la producció de crèdit al sector en el seu primer any d'activitat. Actualment, dos de cada tres hotels són clients de CaixaBank, la qual cosa es tradueix en més del 66% del total d'aquest col·lectiu.

CaixaBank Hotels & Tourism ha posat a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials i una potent xarxa de professionals experts en el sector que ajudaran a la indústria turística a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària.

La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

Un dels serveis més destacats que CaixaBank posa a la disposició dels hotels, especialment dels hotels familiars o mitges cadenes hoteleres, la possibilitat d'anticipar el cobrament de les seves reserves d'habitacions. Aquest servei, denominat factoring turístic, a més de minimitzar el risc comercial d'impagament dels seus clients, suposa una injecció econòmica que l'hoteler pot destinar a preparar la temporada següent en condicions excepcionals o invertir en la millora de les instal·lacions. Un dels objectius de CaixaBank és donar una ràpida resposta a les necessitats tant del segment hoteler com dels seus proveïdors, que tenen unes exigències molt específiques de finançament de circulant, a causa de temporalitat del negoci i la procedència dels seus clients.

En aquest sentit, CaixaBank ofereix per als hotels diferents línies de finançament de circulant, descomptes comercials, factoring i línies de confirming. No obstant això, la proposta de valor de l'entitat no està únicament al seu portafoli de productes i serveis, sinó que es basa en la capacitat de l'equip d'especialistes per confeccionar una solució a mesura de les necessitats específiques de cada client.

#WanderlustMadrid2018, una pop up turística per a l'intercanvi d'idees entre professionals del sector

En el marc de Fitur, CaixaBank organitzarà, el 18 de gener, una pop up turística batejada com #WanderlustMadrid2018 per fomentar l'intercanvi d'idees i inquietuds entre professionals del sector. L'objectiu de la celebració d'aquest networking, que s'inspira en el terme "Wanderlust", concepte anglosaxó que significa 'passió per viatjar', és crear una trobada distesa amb professionals, propietaris i alts directius del món del turisme. La trobada preveu reunir a prop de 400 convidats en un dels espais més especials de Madrid, el Teatre Gran Maestre.

Per a aquesta segona edició del #WanderlustMadrid, CaixaBank ha apostat per dissenyar una experiència gastronòmica singular amb un dels xefs més reconeguts del moment, el xef andalús Dani García guardonat amb dos Estels Michelin a més de moltes més sorpreses previstes en l'acte

Entitat de referència en el sector turístic

L'any 2008, l'entitat va crear una àrea de negoci dedicada en exclusiva a aquest sector i va convertir a CaixaBank en la primera entitat financera a Espanya a engegar una adreça especialitzada en aquest segment.

L'any 2017, l'entitat va concedir més de 1.500 milions d'euros de crèdit al sector hoteler, fruit en part de l'acord amb la Confederació d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) que es va renovant des de 2011.

Durant aquests anys, CaixaBank ha reforçat el seu paper entre les empreses i negocis hotelers, signant acords de col·laboració amb diferents associacions i organitzacions, entre els quals destaca el conveni amb la CEHAT a més de l'assistència a les fires turístiques més importants en l'àmbit mundial com Fitur i la World Travel Market, el fòrum Exceltur i el fòrum anual d'Hosteltur, una cita ineludible del sector.

 

NOTÍCIES RELACIONADES