Nota de premsa

CaixaBank premiat com a banc més innovador del món per EFMA i com a millor banca privada en comunicació digital per The Banker

EFMA agrupa més de 3.300 empreses de serveis financers de 130 països

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank premiat com a banc més innovador del món per EFMA i com a millor banca privada en comunicació digital per The Banker

• La revista ‘The Banker', del Grup Financial Times, ha destacat de CaixaBank Banca Privada el seu ús de les xarxes socials, la seva eina El Mur i la web de CaixaBank Research Plus.

• El jurat d'EFMA reconeix l'estratègia d'innovació de CaixaBank entre més de 450 projectes presentats.

• L'entitat també ha estat premiada per BAI en les categories d'Innovació en Pagaments i Innovació Disruptiva en Banca.

CaixaBank ha estat reconegut com el banc més innovador del món, ‘Global Innovator 2016', per l'associació financera EFMA i Accenture per l'originalitat, l'impacte i la universalitat en la seva estratègia d'innovació.

El jurat, format per 44 alts executius de bancs internacionals, ha determinat que CaixaBank mereixia aquest premi per les seves iniciatives pioneres en innovació com el llançament d'imaginBank, el servei Les Meves Finances o la nova aplicació de Borsa Oberta, entre altres.

L'entitat, presidida per Jordi Gual, i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha estat distingida per EFMA i Accenture gràcies al seu model d'innovació tecnològica, que situa el client al centre de les seves operacions i que busca l'oferta dels millors serveis i amb la més alta qualitat.

Així mateix, CaixaBank també ha estat guardonada com a ‘Best Private Bank for Digital Communication', millor banca privada en Comunicació Digital a nivell global, per la revista The Banker, del Grup Financial Times. La publicació ha reconegut a CaixaBank Banca Privada pel seu lideratge en l'àmbit de la comunicació digital i la innovació: el 2015, el 90% de les comunicacions amb clients de CaixaBank Banca Privada es van canalitzar a través de canals digitals.

CaixaBank Banca Privada ha estat reconeguda pel seu ús de les xarxes socials, a través dels perfils corporatius de l'entitat, a més de per la seva eina ‘El Mur', que, amb un estil similar al mur de Facebook, permet posar en contacte els gestors i els clients i compartir documents de manera totalment segura. La utilització d'aquesta eina s'ha multiplicat en pocs anys, passant d'un ús del 25,2% el 2012 a un 61,90% el 2015.

L'entitat també ha estat premiada recentment per BAI en l'edició de 2016 dels ‘Global Banking Innovation Awards', en les categories d'Innovació en Pagaments i Innovació Disruptiva en Banca.

CaixaBank, líder en innovació

CaixaBank assumeix la innovació com un repte estratègic, i un tret diferencial de la seva cultura. Ser líders en banca digital és un dels reptes que l'organització té plantejats en el seu Pla Estratègic 2015-2018.

L'entitat ha rebut diversos premis per la seva estratègia en innovació. Aquest 2016, The Banker va premiar CaixaBankpel Millor Projecte Tecnològic Global per imaginBank, el primer banc mobile only en el qual l'operativa es realitza exclusivament a través d'apps per mòbils i per xarxes socials.

Global Finance ja va premiar CaixaBank aquest any com a millor banc retail digital a Espanya, així com per la seva innovació en "serveis transaccionals", pel servei MailBox.

CaixaBank també ha estat reconeguda aquest any com a millor banc a Espanya per Global Finance, així com Millor Banca Responsable a Europa, i Millor Banca Privada a Espanya per Euromoney.

Sobre EFMA i Accenture

EFMA és una organització sense ànim de lucre d'àmbit global, que aglutina més de 3.300 empreses de serveis financers a més de 130 països. Gairebé una tercera part dels grans bancs retail del món formen part d'aquesta associació, que ofereix als seus socis estudis, bases de dades, articles, notícies i publicacions.

Accenture és una companyia global que ofereix solucions en estratègia, consultoria, digital, tecnologia i operacions, amb més de 384.000 empleats a tot el món, dels quals 11.000 a Espanya.

Sobre The Banker

The Banker és una publicació britànica del Grup Financial Times que proporciona informació econòmica i financera des de 1926 i cobreix notícies de mercats; banca, regulació i riscos; i transaccions i tecnologia. The Banker, a més, organitza premis com Bank of The Year, els premis als Best Technology Projects o els premis de Banca Privada, en col• laboració amb la revista PWM, del mateix grup.

 

NOTÍCIES RELACIONADES