Fotonoticia

CaixaBank, premiada per la revista Actualidad Económica per imaginBank, Mi Hucha i Watson

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Ángel Mellado, CaixaBank Digital Business; Anna Mialet, departament d'Innovació, Qualitat i Transformació de Negocis de CaixaBank, Ferrán Vila, departament de Comerç Exterior i Tesoreria de CaixaBank i Andrea Bellotti, CaixaBank Digital Business

CaixaBank ha estat premiada per la revista Actualidad Económica a la convocatòria anual que organitza per reconèixer Les 100 millors idees de l'any. En concret, l'entitat ha rebut tres guardons per imaginBank, a la categoria d'aplicacions; Mi Hucha, a la categoria de Finances, i Watson per a comerç exterior, a la categoria de Tecnologia.

La irrupció de les noves tecnologies permet crear nous serveis financers amb un clar valor afegit per als clients. Els tres projectes premiats de CaixaBank són exemple d'això i posen de manifest l'aposta de l'entitat per la innovació i la millora contínua.

imaginBank, primer banc mobile only

A la categoria d'aplicacions, la revista Actualidat Económica ha premiat a CaixaBank pel llançament d'imaginBank, el primer banc mobile only que s'ha posat en marxa a Espanya. La publicació destaca que "des de la mateixa aplicació és possible realitzar totes les operacions per les quals normalment necessitem anar al banc". A més, compta amb una oferta de serveis sense comissions, que inclou compte corrent, targeta, préstecs al consum, eines intel·ligents de gestió de finances personals i les últimes novetats en pagaments mòbils i pagaments P2P. Actualment, compta amb més de 150.000 clients operatius.

La Meva Guardiola, per promoure l'estalvi

Un altre servei destacat de l'entitat és La Meva Guardiola, un servei 100% digital per promoure l'estalvi. Permet que els clients contractin una guardiola digital per aconseguir un objectiu determinat. La guardiola es gestiona a través de Línea Oberta web o mòbil i és totalment personalitzable. A més, és també una eina social, ja que tal i com valora la publicació, "permet al client compartir el repte a les seves xarxes socials i rebre aportacions de tercers per a un viatge o un cotxe nou, per exemple". Cada titular pot disposar de fins a cinc guardioles amb 100.000 euros cadascuna.

IBM Watson, potenciar l'assessorament en comerç exterior

L'entitat i IBM han implantat amb èxit el primer desenvolupament en castellà basat en el sistema de computació cognitiva IBM Watson. IBM Watson ajuda a CaixaBank a potenciar l'assessorament en comerç exterior mitjançant computació cognitiva. L'equip d'especialistes de comerç exterior de l'entitat ha entrenat a IBM Watson perquè el sistema pugui respondre preguntes i dubtes tècniques relacionades amb l'àrea de negoci. La revista assenyala que "IBM Watson fa possible respondre amb rapidesa a dubtes sobre un enorme corpus de normatives de comerç exterior, regulacions dels diferents països i regles internes".

 

NOTÍCIES RELACIONADES