Nota de premsa

CaixaBank premia quatre equips de desenvolupadors per les seves idees per a videojocs aplicables a la banca mòbil

Premis imaginChallenge

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank premia quatre equips de desenvolupadors per les seves idees per a videojocs aplicables a la banca mòbil

• Més d'un centenar d'especialistes procedents de vuit països han participat aquest any a la imaginChallenge Games Edition, un repte de 24 hores organitzat per imaginBank.

Quatre equips de desenvolupadors de videojocs han guanyat els premis imaginChallenge, per crear els millors jocs per a banca mòbil durant la marató de desenvolupament de videojocs que es va celebrar a Barcelona el 4 i 5 de novembre durant 24 hores ininterrompudes.

imaginBank ha premiat l'equip "Unexpected", integrat per Carlos Bruguera, Marc Lozano (els dos de Mataró), Pol Merino (d'Arenys de Mar) i Víctor Vilarrubla (de Premià de Mar), amb el primer premi de la imaginChallenge Games Edition, per crear un joc de trencaclosques Arcade, que consisteix en una bola que ha de superar diversos obstacles per arribar a un triangle d'or.

El jurat, format per especialistes tècnics de l'equip de imaginBank i per professionals del sector, ha valorat "l'originalitat, l'esforç realitzat, el disseny, la jugabilitat, l'art, la complexitat, la usabilitat i el grau de refinament en l'acabat", així com les possibilitats que té aquesta idea de relacionar el videojoc amb una aplicació bancària. Per desenvolupar el millor projecte durant la imaginChallenge, l'equip guanyador ha estat premiat amb 6.000 euros.

El segon premi ha recaigut en l'equip "Notengo", format per Nicolás Delgado i Jordi Santiago (de Barcelona), que han desenvolupat un joc de trencaclosques on l'usuari pren el control de dos hàmsters que s'han de sincronitzar per arribar a les seves metes. Aquest equip ha obtingut una dotació econòmica de 3.000 euros.

A causa de la gran qualitat dels projectes, el jurat ha decidit repartir el tercer premi entre dos equips. Els dos han rebut una recompensa de 1.000 euros. Un d'ells, integrat per Manuel Ramón López, Carlos Núñez, Adrián Ríos i Gonzalo Vázquez, va desenvolupar durant les 24 hores que va durar la competició un joc de trencaclosques on a cada fase, el jugador ha de fer que tots els dibuixos de les peces quedin connectats. Per la seva part, l'altre equip premiat, que el formen Miquel Barnada, Arnau Guadall, Mónica Martín i Jordi Vila, ha creat un videojoc educatiu centrat en les matemàtiques.

L'entrega de premis ha tingut lloc en el marc de l'Eurecat Mobile Forum, el congrés especialitzat en aplicacions mòbils i novetats, tendències i estratègies en mobilitat organitzat pel centre tecnològic Eurecat, que se celebra al CaixaForum de Barcelona el 29 i 30 de novembre.

Un centenar de participants de vuit països

La imaginChallenge Games Edition, un repte de 24 hores organitzat per imaginBank per premiar noves idees de gaming per a mòbils, va reunir el 4 i 5 de novembre a més d'un centenar de creadors de videojocs d'Espanya, Regne Unit, Portugal, República Txeca, Dinamarca, Polònia, Rússia i Eslovènia.

Aquesta competició recull l'experiència de l'organització, per part de CaixaBank, d'una marató anual per a desenvolupadors d'aplicacions mòbils. Des de l'any 2011, un total de 590 participants procedents de 13 països han participat en aquesta iniciativa.

Aquest any, l'esdeveniment està impulsat per imaginBank, el banc mobile only (només mòbil) de CaixaBank. Des del seu llançament al mercat, el mes de gener de 2016, imaginBank ha desenvolupat una proposta de servei revolucionària, ja que tota l'operativa es fa exclusivament a través de l'aplicació mòbil. El model està inspirat en els valors i l'estètica del públic millennial.

L'organització d'esdeveniments com la imaginChallenge forma part de l'estratègia d'innovació compartida de CaixaBank, segons la qual la col·laboració amb tercers permet a l'entitat financera detectar tendències i oportunitats de col·laboració.

 

NOTÍCIES RELACIONADES