Nota de premsa

CaixaBank potencia el seu servei de gestió online “inTouch” i ocupa tota una planta de la Torre Sevilla

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

• L'entitat té l'objectiu d'aconseguir els 60 gestors per poder donar atenció a més de 90.000 clients de Sevilla a través de les noves tecnologies: videoconferència, missatgeria instantània, etc.

• El centre “In Touch” es trasllada a la planta 15 de l'edifici i disposarà d'una superfície de més de 900 metres quadrats.

CaixaBank amplia el servei de gestió online “inTouch” a Sevilla. L'entitat ha decidit potenciar aquest centre, situat a la Torre Sevilla, i ampliar de 12 a 36 els gestors especialitzats en atenció al client a través de canals electrònics. A més, CaixaBank contractarà durant les pròximes setmanes a 24 gestors més per completar l'equip, de manera que l'objectiu és aconseguir els 60 gestors.

Així mateix, el centre es trasllada a la planta 15 de la Torre Sevilla, que ocuparà de forma íntegra. En total, el servei disposarà d'una superfície superior als 900 metres quadrats, que albergarà els espais de treball dels gestors, dotats amb l'última tecnologia: comunicació mitjançant videoconferència, doble pantalla, missatgeria instantània, sistema de contractació telefònica, etc.

L'entitat financera va engegar el passat mes de maig el servei “inTouch” com a projecte pilot per innovar en l'atenció als clients particulars. Des del centre de Sevilla ja s'està atenent de forma remota a 17.000 clients, una xifra per sobre de les previsions inicials de 15.000 clients. Amb la seva ampliació, CaixaBank espera donar servei mitjançant els gestors online “inTouch” a 90.000 clients.

Tal com assenyala Rafael Herrador, director territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, “l'entitat ha optat per potenciar aquest servei a Sevilla després de l'èxit aconseguit en els primers mesos en marxa, que demostra que els clients aposten cada vegada més per la relació amb el gestor enfortida per la capacitat d'innovar en l'atenció al client que suposen les noves tecnologies”.

Serveis de valor afegit

El de Sevilla és el segon centre “In Touch” de l'entitat a Espanya, després de la primera obertura a Madrid.

Es tracta d'un servei dirigit a clients que usen preferentment les noves tecnologies per relacionar-se amb l'entitat.

La iniciativa busca experimentar amb un nou model que integra les noves eines de comunicació amb la relació de confiança que proporciona un gestor expert, format per resoldre consultes dels clients a través de tot tipus de canals remots.

L'entitat compta amb recursos tecnològics avançats per a la comunicació entre clients i gestors, especialment aptes per a l'assessorament financer a particulars. Per exemple, CaixaBank compta amb el “Mur”, un servei a través de Línia Oberta que solament poden disposar els clients de CaixaBank Banca Privada, els clients de CaixaBank Banca Premier i els clients seleccionats per rebre atenció a través del centre “In Touch”. Funciona de forma similar a el “mur” de missatges de Facebook, amb l'avantatge de la plena seguretat en les comunicacions entre clients i gestors i l'arxiu automàtic de tota la documentació. El “Mur”, disponible tant en web com en mòbil, ofereix realitzar videotrucada i signar l'operació de forma online. També incorpora la possibilitat de contactar amb el gestor i amb especialistes de productes, com a finançament o tresoreria, perquè ajudin de forma remota als clients en les seves operacions més complexes. També permet intercanviar de forma segura qualsevol tipus de documentació i fins i tot imatges.

CaixaBank, líder en innovació

CaixaBank està considerada com un dels líders en innovació en serveis financers a nivell mundial, amb 5,5 milions de clients de banca online, dels quals 3,9 milions operen a través del mòbil. Així mateix, CaixaBank és capdavanter en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

En 2017, l'entitat ha rebut el premi The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del chatbot d’imaginBank, un servei d'ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat a CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya en reconeixement a la seva aposta per la digitalització com a via per millorar la qualitat de servei als clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES