Nota de premsa

CaixaBank llança una nova divisió especialitzada en el sector de les farmàcies

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Pharma oferirà assessorament, productes i serveis especialitzats als professionals i negocis del sector.

• La comunitat Pharma oferirà serveis financers i no financers adaptats a les necessitats de farmàcies i farmacèutics a través d'un model d'especialització i assessorament integral.

• L'entitat financera compta amb més de 14.000 farmàcies a la seva cartera de clients i una quota de mercat per sobre del 60%, la qual cosa posiciona a CaixaBank com a líder per a aquest segment de negocis.

 

CaixaBank potencia el seu model d'especialització amb el llançament de CaixaBank Pharma, una nova divisió de negoci creada per prestar un servei personalitzat i integral al sector de les farmàcies. La comunitat Pharma s'articularà a través d'un model d'atenció especialitzada i omnicanal que permetrà atendre les necessitats financeres i no financeres d'aquest tipus de negocis i professionals.

La nova divisió neix amb l'objectiu de fer costat als negocis i autònoms d'aquest sector amb productes i serveis que els ajudin en la gestió del seu dia a dia i vagin més enllà del financer. CaixaBank és un referent per als negocis farmacèutics amb una cartera de més de 14.000 farmàcies que són clients de l'entitat i una quota de mercat per sobre del 60%.

El catàleg de productes i serveis de CaixaBank Pharma inclourà des de solucions tecnològiques de cobrament, fins a finançament adaptat als projectes i necessitats d'aquest tipus de negocis, assegurances especialitzades, renting d'equips específics i ofertes d'estalvi i inversió. CaixaBank també prestarà assessorament especialitzat a aquells professionals que desitgin obrir una nova farmàcia, adquirir una llicència o comprar un local per desenvolupar la seva activitat i requereixin d'un finançament a mesura.

L'entitat, a més, oferirà als clients eines específiques de gestió enfocades a la digitalització que els permetran simplificar el seu dia a dia en qüestions com la gestió de l'establiment, el comerç online i l'anàlisi de vendes. El servei i l'atenció personalitzada s'oferirà a través d'una xarxa de gestors experts en el sector que prestaran assessorament des de les oficines de l'entitat i a través dels canals digitals.

Amb l'objectiu de potenciar l'experiència digital i oferir un valor afegit en el model d'atenció i de prestació de serveis, CaixaBank Pharma neix com una comunitat de clients que tindran accés exclusiu a continguts financers i no financers específics per al sector. A través d'un entorn digital creat exclusivament per als clients de Pharma a CaixaBankNow, els usuaris podran visualitzar tots els productes i serveis, i rebre un assessorament especialitzat del seu gestor de confiança sense necessitat de desplaçar-se a l'oficina.

CaixaBank Negocis, el valor de l'especialització

Gràcies al seu model d'especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència per al teixit empresarial, així com per a comerços, negocis, autònoms i emprenedors.

Per donar servei a les empreses que facturen menys de 2 milions d'euros, així com a comerços, negocis i autònoms, l'entitat compta amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d'aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no només a través del suport financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia.

Actualment, s'ofereix aquest servei personalitzat des de les més de 50 oficines Store Negocis situades per tot el país i a través dels més de 2.800 gestors especialitzats d'aquest segment que treballen en la xarxa d'oficines de l'entitat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES