Nota de premsa

CaixaBank patrocinarà FiraRebaixa, ExpoJove, Fira de Mostres, Tot Nuvis i la Pista de Gel.

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank i Fira de Girona renoven acord de patrocini

• El director de Fira de Girona i el director de banca d’institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya destaquen l’important paper que tenen els salons firals en la dinamització de les comarques gironines

CaixaBank i Fira de Girona han renovat l’acord de patrocini pel qual l’entitat financera esdevé patrocinadora principal de les fires, els salons, les mostres i altres actes de caire similar que organitzi Fira de Girona. El contracte de patrocini s’ha signat per el director de Fira de Girona, Jaume Fàbrega, i el director de banca d’institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Joaquim Macià. 

Segons estipula l’acord, CaixaBank donarà suport durant l’any 2019 a les activitats: FiraRebaixa, ExpoJove, Fira de Mostres, Tot Nuvis i la Pista de Gel. Durant la 58ª edició de la Fira Industrial, Agrícola i Comercial –Fira de Mostres-, que se celebrarà del 29 d’octubre al 3 de novembre, CaixaBank tindrà una presència destacada.

CaixaBank dóna suport any rere any a Fira de Girona i reforça la seva finalitat que és la promoció i el foment del comerç, la indústria i els serveis que li estan encomanats,. A més, Fira de Girona és un motor importantíssim per a l’economia gironina. L’acord de col·laboració de CaixaBank amb l’entitat té l’objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació.

El director de banca d’institucions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, ha destacat que l’acord de patrocini amb Fira de Girona “és una mostra del compromís de l’entitat amb les comarques gironines i amb les empreses del territori, de les quals la Fira és un dels principals aparadors”.

El director de Fira de Girona, Jaume Fàbrega, ha agraït a CaixaBank la seva implicació amb la societat gironina en general i amb la Fira en particular. “Estem molt satisfets que una entitat com CaixaBank patrocini alguns dels certàmens que Fira de Girona organitza i que ens ajudi així a dinamitzar l’economia de les comarques gironines”.

 

NOTÍCIES RELACIONADES