Nota de premsa

CaixaBank patrocinarà al Deportivo Alavés fins a l'any 2021

Estratègia liderada per l'entitat per convertir-se en el banc dels equips de futbol

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Juan Pedro Badiola, director territorial de País Basc i Cantàbria, i Alfonso Fernández de Trocóniz, president del Deportivo Alavés

• L'entitat s'incorpora com a patrocinador oficial i soci exclusiu financer del club per a les properes quatre temporades

• CaixaBank posarà a la disposició dels socis una àmplia oferta de productes i serveis en condicions preferents.

• El director territorial de CaixaBank a País Basc i Cantàbria, Juan Pedro Badiola, ha destacat la importància de l'acord gràcies al que l'entitat acompanyarà al Deportivo Alavés en el seu creixement en la màxima categoria del futbol professional.

CaixaBank i el Deportivo Alavés han presentat avui, a les instal·lacions de Mendizorrotza, l'acord de patrocini que vincula a l'entitat financera i al club per a les properes quatre temporades en qualitat de patrocinador oficial i soci exclusiu financer.

El president del Deportivo Alavés, Alfonso Fernández de Trocóniz, i Juan Pedro Badiola, director territorial de CaixaBank al País Basc i Cantàbria, han oficialitzat aquest acord pel qual el club esportiu i l'entitat financera estaran vinculats fins a la finalització de la temporada 2020/2021. Així mateix, CaixaBank, en qualitat de soci exclusiu financer del club, posarà a la disposició dels socis i aficionats una àmplia oferta de productes i serveis financers en condicions preferents, entre les quals es troba el finançament d'abonaments.

Trocóniz ha manifestat que “és per al Deportivo Alavés una gran satisfacció anar de la mà amb una entitat de tant prestigi com Caixabank, una marca molt associada al món de l'esport que és sinònim d'estabilitat i serietat.”  

Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank, Juan Pedro Badiola, també ha destacat la importància d'aquest acord gràcies al que “l'entitat recolzarà al Deportivo Alavés i als seus socis en una nova i il·lusionant experiència per a ambdues entitats. Aquest patrocini suposa un impuls a l'estratègia comercial de CaixaBank, que aposta pel País Basc i la seva capital –Vitòria-Gasteiz- com a territori imprescindible per a la nostra activitat.”

Acord de patrocini

El nou patrocini oficial acordat amb el Deportivo Alavés aportarà a CaixaBank un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca en les diferents instal·lacions esportives del club així com publicitat en tots els seus canals de comunicació.

Al mateix temps, l'entitat financera disposarà de serveis preferencials per a clients com a paquets d'hospitalitat en llotges VIP o entrades preferents, experiències exclusives consistents a disputar un partit en les instal·lacions oficials del club o acudir a esdeveniments privats per conèixer als jugadors de la primera plantilla.

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar fa sis anys una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels equips de futbol. Després de convertir-se en nou patrocinador del Deportivo Alavés, CaixaBank té acords amb 13 equips de futbol de Primera Divisió i 11 equips de Segona Divisió.

Tot això amb l'objectiu d'aprofitar aquesta nova oportunitat comercial, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelitzar als clients en un entorn cada vegada més competitiu. Per tant, mitjançant els patrocinis esportius –principalment el futbol– CaixaBank avança en la generació de negoci al oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 15.000 nòmines, i ha finançat 35.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES