No mostrar més aquest missatge

Nota de premsa

CaixaBank es converteix en un nou patrocinador del Comitè Paralímpic Espanyol

L'acord s'emmarca dins del pla ADOP

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jordi Gual, president de CaixaBank, en l'acte de presentació del patrocini amb el CPE al costat dels esportistes paralímpics

• María José Rienda, presidenta del Consejo Superior de Deportes; Miguel Carballeda, president del Comitè Paralímpic Espanyol; i Jordi Gual, president de CaixaBank han presentat l'acord en un acte amb esportistes de l'equip paralímpic que representarà a Espanya en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

• Mitjançant aquest acord, CaixaBank proporcionarà els mitjans econòmics precisos perquè els esportistes paralímpics espanyols puguin dur a terme la preparació programada per afrontar els Jocs.

• En el marc de l'acord es presentarà la campanya “20 per als 20”, iniciativa liderada per CaixaBank que té com a objectiu impulsar 20 reptes per cadascun dels 20 mesos que resten fins a la cita esportiva de Tòquio 2020.

Avui ha tingut lloc a Madrid la presentació de l'acord de CaixaBank com a nou patrocinador del Comitè Paralímpic Espanyol fins a l'any 2020, en el marc del Pla ADO Paralímpic (ADOP). L'acte ha estat presidit per María José Rienda, presidenta del Consejo Superior de Deportes; Miguel Carballeda, president del Comitè Paralímpic Espanyol; i Jordi Gual, president de CaixaBank, qui han rubricat l'acord en una presentació a la qual han assistit una representació d'esportistes de diferents modalitats com Loida Zabala (halterofilia), José Manuel Ruiz (tenis taula) o Alejandro Sánchez (triatló) -qui ha realitzat de moderador, entre d’altres.

Miguel Carballeda ha donat la benvinguda als assistents i ha agraït la passa que ha donat CaixaBank amb aquest patrocini. El president del CPE ha aprofitat per felicitar l'entitat financera per haver entès que “lligar la seva marca a la imatge dels esportistes paralímpics i dels valors que representen és una cosa molt positiva”. A més, ha lloat els plans que té CaixaBank per “implicar-se plenament en un dels principals objectius que tenim en el Comitè Paralímpic: la difusió de l'esport i els seus valors”. “Serem uns grans aliats en aquest camp, gràcies a les campanyes de comunicació previstes d'aquí als Jocs de Tòquio” ha afegit.

Tot seguit ha pres la paraula Loida Zabala que, en nom dels esportistes paralímpics, ha agraït l'aposta de CaixaBank per acompanyar-los fins a Tòquio 2020. L’aixecadora d'halterofília ha destacat que “un dels factors més importants per arribar a l'èxit és la passió, una cosa que, en aquest cas, és un factor comú entre CaixaBank i els esportistes paralímpics”.

Posteriorment, Jordi Gual ha prosseguit amb la presentació afirmant que “aquest és un patrocini estratègic per a l'entitat, ja que ens vincula i permet col·laborar activament amb la formació d'esportistes d'elit al mateix temps que ens associa amb els seus valors i ens ajuda a posar el focus en l'esport paralímpic”.

Finalment, María José Rienda ha tancat l'acte destacant que “el compromís d'aquest Govern per aconseguir la igualtat social és total”. Rienda ha afegit que “per aquest motiu volem garantir i fomentar la col·laboració públic-privada com a part fonamental per continuar millorant”.

Mitjançant aquest acord de patrocini, CaixaBank col·laborarà activament amb el CPE, a través del programa ADOP, proporcionant beques destinades directament a la preparació dels esportistes paralímpics espanyols per a la gran cita esportiva dels Jocs de Tòquio 2020.

L'entitat financera, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, prorroga d'aquesta manera el seu compromís amb l'esport paralímpic, ja que en els últims anys ha impulsat diferents iniciatives, especialment tot allò relatiu a la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes, tant masculina com femenina, a través de la col·laboració amb la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física.

CaixaBank s'uneix al grup d'entitats patrocinadores del Pla ADOP, que fan possible que els esportistes d'alt nivell amb discapacitat puguin comptar amb els millors mitjans possibles per aconseguir els seus èxits esportius i traslladar a la societat els valors que representen.

A més, l'entitat financera aportarà, com a valor afegit a la seva col·laboració, la posada en marxa de campanyes de difusió amb l'objectiu de donar a conèixer l'esport paralímpic i els seus esportistes, afavorint un major coneixement de les seves gestes esportives i dels valors que impregnen cadascuna de les seves accions.

Els 20 per als 20

Amb l'objectiu d'associar els valors de CaixaBank amb el Comitè Paralímpic Espanyol i elevar la percepció de l'esport paralímpic i els seus esportistes a la societat, l'entitat financera ha creat un pla de continguts per als “inconformistes de l'esport”, eix creatiu de la campanya publicitària que realitzarà CaixaBank durant el transcurs d'aquest patrocini.

Aquest pla, denominat “els 20 per als 20”, crearà i difondrà 20 reptes concrets durant cadascun dels 20 mesos que resten des d'avui fins a la inauguració dels Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. La tipologia d'aquests reptes s'enfocarà a comunicar el concepte del patrocini, normalitzar l'esport paralímpic, donar notorietat als esportistes, informar sobre els seus assoliments, implicar la societat i reconèixer la tasca dels quals fan possible aquest projecte. Tot això s'executarà amb accions concretes i tangibles que s'aniran comunicant mensualment.

A través d'aquest calendari d'accions, CaixaBank es proposa acompanyar al CPE en la seva marxa diària fins als Jocs Paralímpics com a partner estratègic.