Nota de premsa

CaixaBank patrocina la tercera edició del Campus del jugador de Tenerife Sergio Rodríguez

Aposta per educar en hàbits saludables amb activitats lúdiques i educatives

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
L'acte ha comptat amb la presència del director territorial de CaixaBank a Canàries, Juan Ramón Fuertes; l'alcaldessa de Santa Cruz de Tenerife, Patricia Hernández; el president de la Federación Insular de Baloncesto de Tenerife, Rafael González; i el mateix Sergio Rodríguez

• L’entitat patrocina la nova edició del “Campus Chacho by CaixaBank" amb l'objectiu d'educar els més joves en els valors que fomenta el bàsquet com el lideratge, esforç, superació i treball en equip.

• Dirigit a jugadores/es de 10 a 17 anys, se celebra entre els dies 1 i 5 de juliol a Santa Cruz de Tenerife comptant amb la presència diària del jugador de Tenerife.

Aquest matí ha tingut lloc l'acte de presentació del “Campus Chacho by CaixaBank” a l'oficina Store de Santa Cruz Centro, a Santa Cruz de Tenerife. Aquesta tercera edició anirà de la mà de CaixaBank, l'entitat de la qual ha volgut posar de manifest la seva aposta pels valors compartits amb el bàsquet com el lideratge, esforç, superació i treball en equip. L'acte ha comptat amb la presència del director territorial de CaixaBank a Canàries, Juan Ramón Fuertes; l'alcaldessa de Santa Cruz de Tenerife, Patricia Hernández; el president de la Federación Insular de Baloncesto de Tenerife, Rafael González; i el mateix Sergio Rodríguez. El jugador del CSKA Moscou protagonitzarà aquest mes de juliol, a la capital de Tenerife, la nova edició del seu campus, en el qual estarà present diàriament atenent les necessitats dels jugadors inscrits.

El Campus Chacho by CaixaBank permetrà viure aquesta especial experiència a 200 jugadores i jugadors de 10 a 17 anys, que entre els dies 1 i 5 de juliol acudiran al Pavelló del col·legi La Salle Sant Ildefons a Santa Cruz de Tenerife. A més de jugar al bàsquet, els inscrits podran desenvolupar tot tipus d'activitats amb l'objectiu de fomentar hàbits saludables a través de propostes lúdiques i educatives concebudes des de l'enfocament de l'educació conscient.

Aquest campus encaixa a la perfecció amb el compromís de CaixaBank, des de la seva àrea d'Acció Social, d'estar pròxim a les necessitats de la societat en la qual desenvolupa la seva activitat financera i amb el benestar de les persones. L'entitat treballa amb l'objectiu de contribuir a la construcció d'una societat millor i més justa, donant oportunitats a les persones que més les necessiten. Facilitant, en aquest cas, als participants eines valuoses per a la vida a través de l'esport.

Aquesta activitat, a més, està coorganitzada per la Federación Insular de Baloncesto de Tenerife (F.I.B.T.) en col·laboració amb l'àrea municipal d'Esports de l'Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip.

Per tot això, CaixaBank és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federación Española de Baloncesto així com patrocinador principal de la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

En la seva estratègia de patrocini local per generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments basquetbolístics que s'han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

Prova d'això és l'aposta com a patrocinador oficial de la Copa del Món de 2014 celebrada a Espanya o l'històric compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3x3 al carrer que es disputa des de l'any 2012, una de les competicions de referència de l'esport base que ha congregat a més de 32.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 150.000 visitants després de recórrer més de 30 ciutats espanyoles al llarg de la seva història.