Nota de premsa

CaixaBank patrocina al Nàstic per desena temporada consecutiva

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat aquest nou acord

• L’entitat financera és patrocinadora Premium i sòcia financera del Gimnàstic de Tarragona, SAD.

• Des de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat dona suport a l’equip Nàstic Genuïne.

CaixaBank i el Gimnàstic de Tarragona, SAD han renovat el patrocini que uneix a l’entitat financera i al club català per a la temporada 2019-20. Ambdues entitats mantenen l’acord de patrocini des de l’any 2010, mitjançant el qual CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club tarragoní.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat aquest nou acord.

Josep Maria Andreu ha manifestat que “aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha destacat que l’entitat financera reforça el seu compromís amb el Nàstic. “Aquest patrocini –ha afegit- suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Tarragona”.

Amb motiu de l’acord de patrocini, CaixaBank disposarà d’un paquet de contraprestacions en concepte de drets d’imatge, visibilitat de marca a les diferents instal·lacions esportives del club així com presència a la publicitat, comunicacions i documents comercials del conjunt grana en els seus diferents canals oficials. Al mateix temps, l’entitat financera disposarà de serveis preferencials per a clients com paquets d’hospitalitat, experiències exclusives consistents en disputar un partit a les instal·lacions oficials del club o l’assistència a esdeveniments privats per a conèixer als jugadors de la primera plantilla o merchandising oficial.

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar fa vuit anys una estratègia adreçada a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. L’entitat financera manté acords amb 17 equips de futbol de Primera Divisió i 13 equips de Segona Divisió.

Tot plegat amb l’objectiu d’aprofitar aquesta nova oportunitat comercial, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelitzar als clients en un entorn cada cop més competitiu. Per tant, mitjançant els patrocinis esportius –principalment el futbol– CaixaBank avança en la generació de negoci a l’oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients.

Des de l’inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

Suport a l’equip Nàstic Genuïne

Des de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat financera dona suport a l’equip Nàstic Genuïne integrat per persones amb discapacitat intel·lectual. Caixabank col·labora amb la competició Champions Genuïne, que organitza el Nàstic en col·laboració amb el MIC, i en el que han participat equips amb Discapacitat Intel·lectual (DI) d’equips com l’Ajax FC, el Tottenham Hotspur FC, el Levante UD, el Valencia CF, el Villarreal CF i el Gimnàstic de Tarragona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES